Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 09 de Gener del 2019

Torrent estarà de nou en FITUR 

La capital de l'Horta Sud torna a una de les principals fires de turisme per a exposar la seua gastronomia i les seues festes i tradicions: Un showcooking mostrarà com es fa el xocolate i es representarà El ball de Torrent

La ciutat de Torrent estarà de nou present en la Fira Internacional de Turisme (FITUR), que se celebrarà a Madrid del 23 al 27 de gener. La regidora de Turisme, Susi Ferrer, ha explicat aquest matí en roda de premsa els detalls de la presència de la capital de l'Horta Sud en aquesta important fira a la qual assisteix de la mà de la Diputació de València i la seua marca València Turisme. “Treballem sense descans per a posar en valor el nostre i perquè els nostres senyals d'identitat com a ciutat traspassen nostres davanteres i siguen conegudes en tot l'estat espanyol i Torrent siga una ciutat de referència”, ha explicat Ferrer.

 

La ciutat de Torrent estarà present en FITUR els dies 25 i 26 de gener en una de les modalitats que permet posar en marxa accions presencials. Així, la delegació de Turisme de l'Ajuntament de Torrent mostrarà en FITUR una gran varietat de realitats locals com la presentació de la marca de Torrent com a epicentre de la Comunitat Valenciana, la gastronomia típica de la mà de l'associació gastronòmica de la Cassola de Sant Blai, que presentarà el seu segon concurs nacional de *rossejat, així com les festes i tradicions de la ciutat amb la Reina de la Trobada com a protagonista, figura única en les celebracions de Setmana Santa a Espanya. 

 

A més, de la mà d'un fabricant local de xocolate es realitzarà un showcooking que mostrarà com és l'elaboració d'aquest producte tradicional. També, els assistents podran gaudir del ball de Torrent, que després d'haver-se recuperat a la nostra ciutat després de 25 anys, el grup de ball l’Ú i Dues interpretarà alguns fragments.

 

La presència de Torrent en FITUR
La ciutat de Torrent va participar per primera vegada l'any passat en FITUR. En aquella ocasió va destacar la presència de la cassola de Sant Blai amb una demostració en directe de l'elaboració del plat i una degustació d'aquest, a més de gaiatos, també típics d'aquesta festa.

 

Després de la recuperació de la denominació Rossejat de Torrent per part de l'Ajuntament perquè qualsevol persona puga usar aqueix nom, la delegació de Turisme de l'Ajuntament de Torrent ha impulsat les visites a la Torre, que al desembre van batre un nou rècord de visitants, així com la programació de rutes guiades pels principals enclavaments de la localitat.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.190.156.212

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.