Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 09 de Gener del 2019

Compromís denuncia complements de productivitat escandalosos en RETOSA

Pau Alabajos: “Entre els tres màxims responsables cobraran 51.000€ en complements de productivitat mentre que la resta de treballadors de l’ajuntament percebrien 872€ al’any durant 2019”.

Compromís, mitjançant el seu portaveu Pau Alabajos i els seus membres en el Consell d’Administració, Carme Silla i Goio Rius, critiquen la política de retribucions de la mercantil municipal encarregada de recaptar impostos a Torrent: Recaptació de Torrent, S.A (RETOSA).

 

En els diferents consells d’administració de RETOSA al llarg de la present legislatura, tant la regidora Carme Silla, com Goio Rius, ambdós membres per Compromís en aquest òrgan, han demanat una revisió urgent de la política de complements de productivitat de la mercantil pública, composta per 8 persones, on el Gerent de l’entitat percebrà en 2019 20.000€ per aquest concepte, el Cap Administratiu 19.000€ i l’Oficial Administratiu 12.000€.

Aquestes xifres contrasten amb la resta de companys de la pròpia RETOSA, on dos administratius i una notificadora percebran en 2019 800€ anuals en productivitat, sent el cas més escandalós el de dos auxiliars administratius que no cobraran res per aquest concepte.

Compromís també ha volgut comparar aquest complement amb el de la resta de personal directament dependent de l'Ajuntament, on ja va recaure una sentència anul·lant les productivitats corresponents a 2017 que es van atorgar per Decret de Alcaldia, de tal manera que percebrien 872€ per aquest concepte durant 2019.

Finalment comparant les dades amb un altre organisme municipal de similar pressupost, com és el Consell Agrari, també s’observen diferències encara més dràstiques, donat que els seus complements de productivitat oscil·len entre els 75€ i els 262€ anuals entre el seu personal.

Amb tot allò exposat, des de Compromís no s’entén aquesta política de retribucions piramidals de RETOSA, més pròpia d’una multinacional que d’una empresa pública, i més si es compara amb les enormes diferències salarials per productivitats existents amb la resta de personal del Consistori.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.118.126.241

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.