Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Dijous, 25 de Abril del 2024 a les 19:14:05 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 08 de Gener del 2019
MEDI AMBIENT

Arriba la primera onada de fred de l'hivern

Segons les previsions Torrent pot aconseguir temperatures mínimes de dos graus baix zero de matinada

Arriba la primera onada de fred de l'hivern, que deixarà, segons les previsions meteorològiques, temperatures de fins a dos graus baix zero de matinada. Les màximes tampoc pujaràs dels 12 graus en les ones centrals del dia. Encara que farà molt fred no veurem la neu en el terme municipal de Torrent, ja que no s'esperen pluges durant aquest episodi de fred intens que ens recordarà que estem a l'hivern.

 

La culpable d'aquest fred serà l'arribada d'una massa d'aire polar que desplomarà les temperatures màximes deu graus. Fins hui l'hivern sol s'ha notat a primera i última hora del dia, deixant temperatures molt suaus, fins i tot per damunt de la mitjana per a aquestes dates, al migdia. Encara que Torrent ja està vivint nits especialment fredes amb mínimes de 3 i 4 graus però amb sensació tèrmica de 2 i 1 grau.

 

A l'espera del pitjor de l'onada de fred, el cel de la Comunitat Valenciana estarà aquest dimarts poc nuvolós amb intervals de núvols baixos, més abundants en el sud, on no es descarta alguna precipitació ocasional i feble, les temperatures a penes variaran o pujaran de forma local i es produiran gelades febles a l'interior.
 

Segons l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), aquest dimarts el vent serà variable fluix augmentant en el nord de Castelló al final del dia a nord-oest moderat amb intervals de fort. Si bé és cert que els mesos de gener i febrer són els més freds de l'any en la Comunitat, ara tocarà abrigar-se i no sobraran els abrics ni tan sols al migdia.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.145.156.250

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.