Dissabte, 27 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 13:32:43 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 08 de Gener del 2019
POLÍTICA

El PP se suma a les crítiques per la privatització de la seguretat a l'Ajuntament

Els populars se sumen a les crítiques al govern de Ros, que també ha fet Compromís, per la privatització de la seguretat en l'edifici de l'Ajuntament, labor que s'ha realitzat per la Policia Local

Els populars de Torrent se sumen a les crítiques al govern de Ros per la privatització de la seguretat en l'edifici de l'Ajuntament, labor que s'ha realitzat per la Policia Local. La candidata a l'alcaldia de Torrent i portaveu popular, Amparo Folgado es pregunta "a què ve tanta urgència privatitzar aquest servei públic que com ja ha denunciat un altre grup, només servirà per a la col·locació de personal a dit, per part del govern socialista abans de les eleccions".
 

Els populars, també denuncien que "desconeixem el perquè d'aquesta privatització per part d'un govern municipal que porta fent cas omís als agents que realitzen aquest servei diàriament i que han denunciat en multitud d'ocasions, que l'arc detector de seguretat està més de dos anys sense funcionar".
 

1,3 milions d'euros per a un contracte de dos anys

A més, Folgado assenyala que "aquesta contractació per dos anys i amb pròrroga de fins a cinc anys, no compta amb pressupost municipal i ni tan sols apareix reflectit en el projecte de pressupostos per a 2019". L'actual pressupost destinat a la seguretat de la Casa Consistorial és de 130.000 euros anuals i el projecte de pressupost presentat fa diverses setmanes pel govern socialista als grups de l'oposició, compta amb 150.500 euros per a 2019.
 

Per això, Folgado afirma que "no entenem com es pot traure un plec de més d'1 milió d'euros sense consignació pressupostària, ens preguntem si des de la intervenció s'ha emés un informe favorable sobre aquest tema i que conseqüències administratives i econòmiques, tindria l'Ajuntament. Si en cas d'adjudicació, no existira suficient partida pressupostària".
 

Per a la candidata dels populars "es tracta d'un nou nyap del govern de Ros, que sense cap planificació pretén col·locar als seus abans de les eleccions, amb un contracte sense dotació pressupostària". El dia 10 de gener està prevista l'obertura de sobres amb les ofertes presentades.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.191.236.174

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.