Dijous, 29 de Octubre del 2020

Actualitzada Dijous, 29 de Octubre del 2020 a les 11:33:33 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán | Conctacte: 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 07 de Gener del 2019

La Mancomunitat aprova els pressupostos de 2019

La Mancomunitat Horta Sud ha celebrat el seu primer plenari aprovant els seus pressupostos de 2019, que ascendeixen a un total de 2.625.974,09 euros que suposen un increment de 110.143,93 euros respecte de l'exercici anterior

La Mancomunitat Horta Sud ha celebrat el seu primer plenari de l'any de la millor manera aprovant els seus pressupostos de 2019, que ascendeixen a un total de 2.625.974,09 euros. Noves xifres que suposen un increment de 110.143,93 euros respecte de l'exercici anterior. La votació ha resultat positiva sense vots en contra, i només amb l'abstenció del grup popular.

 

Uns pressupostos que este 2019 permetran la posada en marxa de les primeres iniciatives de l'esperat Pla Estratègic, que serà presentat este mateix mes de gener al Castell d'Alaquàs. També en plenari s'ha aprovat l'ordenança reguladora de l'administració electrònica de la Mancomuntiat intermunicipal de l'Horta Sud, així com la col·laboració per a la utilització conjunta de borses de treball temporal constituïdes per la Mancomunitat i l'ajuntament de Mislata.

 

El president de la institució, Carlos Fernández Bielsa, ha destacat respecte a la creació conjunta de borses d'ocupació que l'objectiu és seguir creant concursos per a cobrir necessitats de personal dels ajuntaments i alleugerir processos, i ha instat els consistoris a proposar per marcar prioritats. De moment la Mancomunitat ja ha posat en marxa dues borses a servici dels ajuntaments, una per a tècnic informàtic i auxiliar.

 

Ara, com a mínim, engegar una altra de tècnic/a i una quarta de promotor/a d'igualtat. Ja en el torn de precs i preguntes Bielsa ha agraït la col·laboració de la Conselleria educació amb aquesta Mancomunitat per a la solució, ja en marxa oficialment, de la situació del col·legi La Unión de Torrent, dins dels terminis previstos. Al mateix temps, hui s'ha aprovat el pressupost del Museu Comarcal de l'Horta Sud Josep Ferris March per al 2019, amb el seu programa d'activitats programades per a tot l'exercici amb la intenció de crear una guia conjunta d'activitats cultual dels museus i sales d'exposició de l'Horta Sud.

Comentari

Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.207.102.38

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat
Vaig oblidar la meua contrasenya

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.