Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 07 de Gener del 2019
ASSOCIACIONS

"Cap xiquet sense joguet" reparteixen 5.000 joguets per Nadal

Les associacions han repartit entre els xiquets sense recursos i en risc d'exclusió social de la ciutat, perquè no es queden sense un regal el dia de Reis

La solidaritat està molt present durant aquestes dates nadalenques a la ciutat de Torrent. La campanya "Cap xiquet sense joguet", projecte fomentat per l'Ajuntament de Torrent en col·laboració amb un gran l'hipermercat, ha recollit més de 5.000 joguets, que han sigut entregats a diferents associacions perquè els repartisquen entre els xiquets i xiquetes sense recursos i en risc d'exclusió social de la ciutat, perquè no es queden sense un regal el dia de Reis.
 

Per aquest motiu, ahir a la vesprada, l'alcalde Jesús Ros i el regidor d'Atenció a les Persones, Francesc Carbonell, es van reunir en el centre Verge de l'Olivar amb els representants de les associacions i col·lectius participants: Soterranya, el Centre d'Acció Social, la Fundació María Auxiliadora, l'Església Evangelista Dominical, Nova Vida, Caritas, l'Associació Gitana Europea i associació Humanitat Compartida, SEFAMA (Secció de Protecció a la Família de l'Ajuntament de Torrent). L'alcalde va agrair la col·laboració i el treball desinteressat de totes les associacions, així com la col·laboració de l'hipermercat, perquè tots els xiquets i xiquetes visquen l'alegria i emoció de rebre un regal en aquestes dates.
 

Esport solidari
Com ja és tradició a la ciutat de Torrent, aquest matí s'ha celebrat el partit de futbol entre els membres de la corporació municipal i la Policia Local. Una iniciativa organitzada per l'associació Nova Vida en el camp l'Alter, on cada participant ha aportat joguets per a ser entregats de manera solidària a xiquets i xiquetes de famílies sense recursos.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.145.16.90

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.