Dimarts, 30 de Abril del 2024

Actualitzada Dimarts, 30 de Abril del 2024 a les 13:30:28 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 03 de Gener del 2019

Cinc operacions policials contra el tràfic de drogues a València, Gandia, Torrent i Paterna

A Torrent l'arrestada realitzava les vendes en presència dels seus tres fills menors. Han sigut, en total, arrestades 17 persones i 19 registres practicats on s'ha confiscat més de 25 quilograms de marihuana, més de 200 grams de cocaïna, 19 grams d'heroïna, 688 grams d'haixix i més de 24.200 €

Agents de la Policia Nacional han realitzat cinc  operacions policials contra el tràfic de drogues a València, Gandia, Torrent i Paterna. Han sigut arrestades 17 persones i realitzats 19 registres. En total s'han confiscat 25.668 grams de marihuana, 688 grams d'haixix, 203,5 grams de cocaïna, 19 grams d'heroïna i 24.204 €.        

 

Agents de la Policia Nacional ha detingut a Torrent a una dona de 36 anys, d'origen espanyola com a presumpta autora d'un delicte de tràfic de drogues. En el registre del seu domicili en el qual vivia amb els seus tres fills menors se li va localitzar cocaïna, marihuana i haixix.

 

Les investigacions es van iniciar en tindre coneixement els agents sobre la possible existència d'un domicili de la localitat en el qual es podria estar distribuint substàncies psicotròpiques. Els agents van localitzar el domicili i van esbrinar que en el mateix vivia una dona amb els seus tres fills menors.

 

Els policies van realitzar un registre en el domicili de la dona, responsable de les vendes, i van intervindre 482,7 grams de, pel que sembla, haixix, repartits en sis peces, 25,5 grams de, pel que sembla, cocaïna, 250 grams de, pel que sembla, marihuana en cabdells i picada, 4.329 euros, quatre bàscules de precisió, tres ganivets de grans dimensions amb restes de substàncies, plàstics retallats, bossetes i tancaments hermètics,  utilitzats per a la preparació de les dosis, un grinder i papers amb anotacions.

 

Els agents, després de les comprovacions oportunes, van detindre a la sospitosa com a presumpta autora d'un delicte de tràfic de drogues.


Cultiu en Villamarxant i venda en el districte de Trànsits

Agents de la Policia Nacional han detingut a tres joves, de 25 i 29 anys, d'origen espanyol, com a presumptes autors dels delictes contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric, després de localitzar en Villamarxant un domicili amb una plantació “indoor” de marihuana i realitzar la venda en un altre domicili del districte de Trànsits.

Els investigadors van tindre coneixement que en un domicili d'un edifici de Trànsits es poguera estar venent marihuana. Els agents van esbrinar la identitat dels tres responsables de la venda, un d'ells vivia en aqueix domicili on es realitzaven les vendes mentre que els altres dos eren veïns de barri d'aquest. Els agents van descobrir que un dels sospitosos cultivava marihuana en un habitatge de Villamarxant, que després de ser vigilat, es van adonar els policies que  desprenia una forta olor, alhora que tenia al costat de la porta un aparell d'aire condicionat funcionant constantment en l'exterior. 

Uns dies més tard van realitzar una entrada i registre en tres domicilis i van intervindre 518 grams de, pel que sembla, marihuana, 58 grams, de la semblar, haixix, 2.130 euros, dèsset llums, deu reflectores, set transformadors, tres filtres amb els seus extractors, un temporitzador, tres telèfons mòbils i una bàscula de precisió. Els policies després de practicar els registres domiciliaris i realitzar les comprovacions oportunes els van detindre com a presumptes autors dels delictes contra la salut pública i defraudació elèctrica. Els detinguts comptaven amb antecedents policials.

 

Dues operacions a Gandia

Els policies han detingut a cinc persones, de 20 i 56 anys, d'origen espanyol, com a presumptes autors del delicte contra la salut pública després de localitzar en el domicili familiar 13.500 euros, 52 grams de pel que sembla cocaïna i 19 grams de pel que sembla heroïna. També es van intervindre una bàscula de precisió i un vehicle.

Els investigadors van tindre coneixement d'un punt negre distribució i venda de substàncies estupefaents a la menuda en la Barriada de Santa Ana-Natzaret de Gandia.

Durant les investigacions els agents van esbrinar que el gruix de la droga l'amagava en els voltants de l'habitatge, deixant a la casa la mínima quantitat per a la venda i anaven reposant segons s'esgotava. 

Els policies van observar que eixien sovint del pis per a amagar varis dels embolcalls de substància estupefaent en les proximitats i posteriorment tornava per a recuperar el material, sent interceptada en una de les ocasions amb diversos embolcalls que contenien, pel que sembla, cocaïna i heroïna, trobant també una bàscula de precisió, per la qual cosa va ser detinguda.

Aqueix mateix dia es va realitzar l'entrada i registre a l'habitatge, on es va detindre a la resta de membres i on es van intervindre més de 13.500 euros i més substàncies. També es va intervindre un vehicle.

Els detinguts, amb nombrosos antecedents policials, han passat a disposició judicial.

L'altra operació contra el tràfic de drogues es va realitzar  en la barriada de *Beniopa de Gandia i va desmantellar una plantació de cultiu accelerat de marihuana i la detenció de quatre homes, de 18 i 38 anys, d'origen espanyol com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública.
 
Els policies van trobar al pati posterior, en el sòl, una arqueta de mitjanes dimensions oculta per diversos plàstics per on es descendia a un soterrani-zulo  amb una escala portàtil i en l'interior de la qual es va localitzar una habitació perfectament preparada per al cultiu intensiu de marihuana amb els seus sistema d'il·luminació i climatització integrat amb ventiladors, aparells d'aire condicionat, extractors i llums. Es van intervindre 29 plantes de, pel que sembla, marihuana, amb un pes total aproximat de 23, 7 quilograms i 25 esqueixos de, pel que sembla, marihuana, amb un pes total de 400 grams. 


En Paterna

Agents de la Policia Nacional han detingut a Paterna a quatre persones, dues dones i dos homes, de 35 i 58 anys, d'origen espanyol, com a presumptes autores d'un delicte de tràfic de drogues, després de desmantellar dos punts de venda de substància estupefaent a la menuda. Els policies van realitzar tres registres domiciliaris on van intervindre 126 grams de, pel que sembla, cocaïna, 148 grams de, pel que sembla, haixix, uns 800 grams de, pel que sembla, marihuana, 4.245 euros, dues bàscules, dos telèfons mòbils, un matxet i diversa documentació. 

Les investigacions es van iniciar fa quatre mesos quan els policies van tindre coneixement que en un domicili de Paterna es podrien estar venent substancies estupefaents

Durant les investigacions, els agents van establir diversos dispositius de vigilància en els voltants del domicili i en el transcurs dels mateixos van realitzar diverses actes de confiscació de substància estupefaent, principalment de, pel que sembla, cocaïna.

Continuant amb les investigacions, els policies van esbrinar la identitat de l'habitant del domicili, així com que aquesta acudia amb assiduïtat al domicili d'un altre dels sospitosos.

Com a conseqüència de les investigacions, els agents van esbrinar la identitat de la resta dels sospitosos, i van realitzar tres entrades i registres domiciliaris on van intervindre 126 grams de, pel que sembla, cocaïna, 148 grams de, pel que sembla, haixix, uns 800 grams de, pel que sembla, marihuana, 4.245 euros, dues bàscules, dos telèfons mòbils, un matxet i diversa documentació. 

Els detinguts, un d'ells amb antecedents policials, tres han passat a disposició judicial, i un després de ser sentit en declaració va ser posat en llibertat no sense abans ser advertit de l'obligació de comparéixer davant l'Autoritat Judicial quan per a això fóra requerit. 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.147.104.248

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.