Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Dijous, 25 de Abril del 2024 a les 19:14:05 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 28 de Desembre del 2018

Torrent mesura els nivells de soroll per a renovar el seu Pla Acústic Municipal

L'Ajuntament de Torrent està realitzant un estudi del soroll dins de la revisió del Pla Acústic Municipal (PAM) i la seua adaptació al programa Smart City. La revisió del PAM de Torrent forma part de l'operació de control de la contaminació acústica i ambiental de la ciutat i està emmarcat en la EDUSI i finançat al 50% amb fons europeus del Programa Operatiu Plurirregional POPE-FEDER.

Les actuacions del projecte d'Adaptació del Pla Acústic Municipal al desenvolupament intel·ligent consisteixen, en primer lloc, en la localització i l'anàlisi de les possibles variacions de les fonts de soroll des del 2012 fins a l'actualitat. S'estudien les possibles variacions en la xarxa viària així com en la xarxa de carreteres que envolten Torrent. Així mateix s'estudien la xarxa ferroviària i les possibles zones d'oci, que són les principals fonts de soroll. També es fan mesuraments en carrers amb elevat trànsit, en entorns escolars, en centres sanitaris i en urbanitzacions. Els mesuraments permeten fer una comparació amb el pla anterior i ofereixen les variacions de nivells sonors.

“Després de l'estudi –que compta amb un pressupost aproximat de 17.000 €-, està prevista l'elaboració d'un informe amb recomanacions per a implementar actuacions de millora i per a minimitzar l'impacte acústic”, explica el regidor de Gestió de Recursos i Modernització, Andrés Campos.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.224.38.3

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.