Dijous, 27 de Juny del 2019

Actualitzada Dimecres, 26 de Juny del 2019 a les 12:03:19 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán | Conctacte: 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 28 de Desembre del 2018

Millora l'accessibilitat de la Font de les Granotes

Durant aquests dies festius s'ha restablit el trànsit al voltant de l'emblemàtic monument. Es completa la instal·lació d'una plataforma elevadora en un dels accessos a l'ajuntament

En uns dies està previst que concloguen dues actuacions que milloraran especialment el dia a dia de les persones amb mobilitat reduïda. D'una banda, estan a punt de concloure les obres de millora de l'accessibilitat de la Font de les Granotes, que facilitaran l'encreuament en aquest punt de l'avinguda al Vedat, on ja s'ha restablit el trànsit durant aquests dies festius. En aquest cas, s'ha ampliat l'espai que envolta la font i en els extrems de la mitjana que connecten amb els passos de vianants. En tots dos casos, s'han rebaixat les vorades. 

L'objectiu bàsic és la millora de la qualitat i de l'espai públic amb la finalitat de millorar la mobilitat i la imatge urbana. A més, millorarà la visibilitat del monument mitjançant l'adequació del seu entorn donat el seu valor històric. “La Font de les Granotes és un dels encreuaments més transitats i que ocasionava grans inconvenients per a transitar per la seua estreta vorera al voltant de la font i per la inexistència dels rebaixes suficients, així com l'elevada vorada, problemes que han sigut solucionats amb aquesta actuació”, explica la regidora de Desenvolupament Sostenible, Inma Amat.

Plataforma elevadora a l'Ajuntament
Al mateix temps, està a punt de completar-se la instal·lació d'una plataforma elevadora en una de les entrades a l'Ajuntament. La instal·lació d'una plataforma s'uneix a la rampa ja existent que facilita en aquest accés el trànsit de carros de bebé i cadires de rodes. També està previst que en les dependències de Benestar Social del carrer Santo Domingo es duguen a terme treballs per a millorar igualment l'accessibilitat. Amb aquests treballs, l'Ajuntament de Torrent respon a les demandes traslladades per l'Associació per a la Integració de Discapacitats de Torrent (ASIDIT).

Inma Amat ha destacat d'aquestes dues actuacions el seu “impacte positiu immediat en moltes persones de Torrent que fins ara tenien dificultats a transitar per una de les vies principals de Torrent o per a realitzar gestions quotidianes al seu Ajuntament”.

Comentari

Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
54.145.38.157

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat
Vaig oblidar la meua contrasenya

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.