Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 21 de Desembre del 2018
CULTURA

Els espectacles nadalencs arriben a l'Auditori

L’Auditori de Torrent inaugura divendres, 21 de desembre, la seua programació nadalenca amb un clàssic que no pot faltar en aquestes dates, “El Cascanueces” de Tchaikovsky, de la mà del prestigiós Ballet National Rus

L’Auditori de Torrent inaugura divendres, 21 de desembre, la seua programació nadalenca amb un clàssic que no pot faltar en aquestes dates, “El Trencanous” de Tchaikovsky, de la mà del prestigiós Ballet National Rus. Sergei Radchenko, solista del Teatre Bolshoi de Moscou, decideix fundar la seua pròpia companyia en 1989 i, des de llavors, recorre els escenaris de tot el món amb un ampli repertori de títols de ballet clàssic. En aquesta ocasió i, aprofitant la coincidència amb les dates nadalenques, ens oferiran “El Trencanous”, un ballet en dos actes amb música de P.I.Tchaikovsky i coreografia de Marius Petipa i Lev Ivanov, i el llibret del qual és una adaptació del conte d'Hoffmann «El Trencanous i el Rei Ratolí”.

 

Com no podia ser d'una altra manera, l’Auditori ha pensat en el públic de menor edat i, per això, ha programat per a aquestes setmanes dos espectacles per a gaudir en família, “L'aprenent de bruixot” (28 de desembre a les 18 h) i “Pinotxo, un musical per a somiar” (5 de gener a les 12 h). Els dos muntatges ens transportaran a mons màgics, plens de fantasia, amb divertits personatges, acolorits vestuaris i músiques i lletres originals, que fan d'aquestes propostes musicals una magnífica ocasió per a introduir al públic més jove en el meravellós món del teatre.

 

I per descomptat, la música, tampoc podia faltar en aquestes setmanes festives: dos concerts, amb repertoris de gran tradició en aquestes dates, interpretats per reconegudes orquestres de la Comunitat Valenciana. El primer d'ells (29 de desembre a les 20 h), el famós oratori “ElMesías”, l'obra mestra de G.F. Handel, interpretat per l'Orquestra de Cambra i CorEutherpe, el Cor de Cambra Ad libitum de l’Escola Coral Veus Ajuntes, i els solistes Elena de la Mercè (soprano), Marína Rodríguez Cusí(mezzosoprano), Antonio Lozano (tenor) i Josep Miquel Ramón (baix), dirigits per Francisco Valero-Terribas. I per a començar l'any, l'Orquestra Simfònica del Mediterrani, sota la direcció de Juan Antonio Ramírez, ens oferirà el Concert d'Any Nou, amb el tradicional repertori de vals i polques de la família Strauss. El concert serà el dimecres 2 de gener a les 20 h.
 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.14.6.194

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.