Dijous, 27 de Juny del 2019

Actualitzada Dimecres, 26 de Juny del 2019 a les 12:03:19 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán | Conctacte: 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 20 de Desembre del 2018

Aigües de l'Horta entrega cistelles nadalenques per a famílies en reg d'exclusió

Aigües de l'Horta col·labora amb les tradicionals cistelles nadalenques per a famílies en reg d'exclusió de Torrent. La companyia es compromet a no tallar l'aigua a famílies en risc d'exclusió que no puguen fer front al rebut.

Aigües de l'Horta ha signat un conveni amb l'Economat de la Mare de Deu del Pópul de Torrent, gestionat a través de l'Acció Social de Càritas, amb l'objectiu de col·laborar amb les cistelles nadalenques que es reparteixen anualment a les famílies en risc d'exclusió de Torrent.


Salvador Santamaría, gerent d'Aigües de l'Horta i Jordi Azorín, director de Hidraqua a la província de València, han visitat les instal·lacions de l'Economat a fi de conducta a la signatura d'aquesta col·laboració i conéixer de primera mà la labor que realitza aquest centre al llarg de l'any. Angel Antonio Martínez, responsable de l'Economat, s'ha encarregat de dirigir la visita a aquest centre que busca potenciar les capacitats de les persones i famílies amb l'objectiu d'aportar-los millores socials i econòmiques per a eixir de la dependència, educar a les famílies en el consum responsable i canviar el concepte d'assistència, amb l'objectiu de respondre a les necessitats reals d'aquests col·lectius. A més, s'ha destacat l'especial labor que realitzen en les festes nadalenques.


Durant la trobada s'ha subratllat que Aigües de l'Horta manté un ferm compromís amb aquells col·lectius més desfavorits. Per això, la companyia es compromet a no tallar l'aigua a famílies en risc d'exclusió que no puguen fer front al rebut i compta amb tarifes socials, fons socials i fraccionaments sense càrrec addicional de l'import de la factura per a facilitar el pagament d'aquesta. 
A aquesta, se sumen altres iniciatives amb les quals l'empresa gestora del cicle integral de l'aigua ha col·laborat recentment dins del seu compromís amb la societat en la qual opera, com a col·laboració que la setmana passada va signar amb Adisto, l'Associació de Discapacitats de Torrent.

 

Comentari

Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
54.145.38.157

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat
Vaig oblidar la meua contrasenya

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.