Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 19 de Desembre del 2018

Torrent aprova l'adquisició dels terrenys per a la creació del refugi d'animals

La compra per valor d'uns 50.000€ forma part de les Inversions Financerament Sostenibles amb les quals s'inverteix el superàvit de 2017.

La Junta de Govern Local de Torrent ha aprovat hui la compra dels terrenys que es destinaran a la construcció del refugi d'animals. Es tracta d'una inversió contemplada dins del programa d'Inversions Financerament Sostenibles fruit del superàvit de 4.648.291,83 euros amb el qual l'Ajuntament de Torrent va tancar l'exercici 2017, gràcies a la bona gestió del consistori. 

L'Ajuntament de Torrent i València van formar una comissió mixta al desembre de 2017 per a estudiar la localització del refugi d'animals, necessitats i la viabilitat jurídica, econòmica i tècnica de la gestió conjunta. Després d'aqueixa fase d'estudi, la comissió va trobar el lloc idoni, podent donar servei a l'Horta Sud i Nord al voltant del Corredor Comarcal, amb unes comunicacions excel·lents a més de disposar de subministrament d'aigua i llum.

L'alcalde Jesús Ros ha volgut destacar “el valor del pas tan important que hem donat, seguint amb aquest projecte conjunt que permetrà donar servei a Torrent, València i tota l'àrea metropolitana i dotar així als nostres animals d'una major qualitat de vida”.

L'adquisició per uns 50.000€ ha sigut realitzada per l'Ajuntament de Torrent i es continuarà treballant en col·laboració amb l'Ajuntament de València per a la creació d'un consorci per a fer realitat el refugi municipal.

Es tracta d'un pas més de l'actual equip de govern en favor del Benestar Animal, que aquesta legislatura ha pres decisions importants com la declaració de sacrifici zero en la recollida d'animals de la ciutat o la creació de la regidoria dels Drets dels animals i el Consell de Benestar Animal, on les protectores poden aportar propostes o suggeriments, així com del Servei de Protecció Animal (SEPROA) de la Policia Local.

 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.188.142.146

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.