Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 19 de Desembre del 2018

Torrent treballa des de la prevenció en matèria de seguretat viària

La Unitat de Proximitat, de la Policia Local de Torrent, l'Associació d'Ajuda i Orientació als Afectats per Accident de trànsit, STOP Accidents i el Consorci Provincial de Bombers realitzen un simulacre en l'IES Veles e Vents de Torrent.

La Policia Local de Torrent, des de la Unitat de Proximitat i d'Atestats, i en col·laboració amb l'associació Stop Accidents i Bombers, han planificat unes activitats formatives i informatives en les quals, a més d'impartir unes xarrades preventives sobre els accidents de circulació i seguretat viària, han realitzat un simulacre d'accident de circulació en el qual s'han vist involucrats un ciclomotor i un turisme. 

L'exercici, dut a terme en l'IES Veles e Vents, recrea la col·lisió entre una motocicleta i un turisme. Una ciutadana, que presencia l'accident, realitza una anomenada al 112 alertant de l'ocorregut. En aqueix instant comença el treball de les forces de seguretat. Per part de Policia Local es marca el perímetre, controla el trànsit i recullen declaracions dels testimonis elaborant l'atestat policial. Pel que respecta a Bombers han realitzat una excarceració sobre el turisme sinistrat, a fi de traure al conductor del vehicle, i posar als ferits a la disposició dels Sanitaris.

L'objectiu de l'operació és donar a conéixer el Protocol d'Actuació en cas d'accident de trànsit, PAS: Protegir, Avisar i Socórrer, i al mateix temps acostar la realitat als joves fent un treball de conscienciació sobre els perills que comporta la conducció i sobre la necessitat de realitzar una conducció responsable i segura.

 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
54.160.245.243

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.