Dijous, 27 de Juny del 2019

Actualitzada Dimecres, 26 de Juny del 2019 a les 12:03:19 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán | Conctacte: 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 18 de Desembre del 2018

Propostes per a regalar en valencià

L’Oficina de Promoció i Ús del Valencià torna a posar en marxa i renova la campanya “Regala en valencià. Jugar en valencià és un regal”.

L’Ajuntament de Torrent, a través de l’Oficina de Promoció i Ús del Valencià, posa en marxa de nou la campanya “Regala en valencià. Tens on triar”, per a promoure i difondre els joguets i els jocs en valencià per a regalar a Nadal i Reis. A través de les xarxes socials, l’Oficina compartix productes en valencià, i informa sobre les característiques i la tipologia i també sobre on es poden aconseguir ja que pretén incidir en l’àmbit comercial  específic del món dels joguets i dels regals. 

 

La campanya té l’objectiu de promoure i  difondre la compra de joguets i jocs en valencià durant estes festes, ja que davant la gran oferta de joguets disponibles, a voltes és difícil poder trobar productes en la nostra llengua. Per això, amb esta campanya es facilita informació per a fer saber a la gent que hi ha molta oferta de joguets i de jocs en valencià i que per tant, també és possible regalar en valencià.

 

L’Oficina de Promoció i Ús del Valencià aposta especialment per les xarxes socials, per això ha renovat i actualitzat la seua campanya nadalenca. Per això, la campanya “Regala en valencià. Tens on triar” es difondrà a través de les xarxes socials Facebook i Twitter. L’Oficina publica així cada dia, des del 17 de desembre fins al 6 de gener la informació d’un joc o joguet en valencià. En la publicació de cada joguet, que s’han dividit bàsicament entre jocs de taula i jocs educatius, es pot trobar la imatge, que va acompanyada d’una explicació i de l’edat per a la qual està recomanat el joguet, així com la casa que el comercialitza, per a facilitar tota la informació a l’hora de trobar-los, i així promoure els joguets en la nostra llengua.

 

Escriu als Reis en valencià

A més d’esta campanya, l’Oficina de Promoció i Ús del Valencià de Torrent, en esta època i en col•laboració amb altres oficines lingüístiques municipals, cada any facilita la carta als reis en valencià, per a fer possible que la xicalla puga emprar el valencià en l’activitat no escolar més important per a ells. La carta té un format molt innovador ja que està composta pel sobre, una carta amb espai perquè els xiquets escriguen als reis i demanen els joguets que vulguen i un full adhesiu amb un vocabulari sobre joguets, perquè així, de manera lúdica, aprenguen també el lèxic en valencià dels joguets.

 

Es repartiran en total 9.000 cartes als reis en valencià. Estos dies ja s’han distribuït a través de les escoles, que han passat per l’Oficina a arreplegar-les, cartes per a tot l’alumnat d’infantil i primària fins a quart de les escoles de Torrent, perquè els arriben de primera mà. A més de les escoles, també es fan arribar a les botigues de joguets de la localitat i se’n poden trobar en el mateix ajuntament i en les biblioteques municipals, així com en la carpa de Nadal que està previst que munte l’Ajuntament durant estes festes. 

 

Comentari

Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
54.145.38.157

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat
Vaig oblidar la meua contrasenya

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.