Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 18 de Desembre del 2018

FAVBUR homenatja a Ricardo Yago Soler i ADISTO

Enguany els reconeixements que atorga FAVBUR amb motiu del Dia del Veí van ser per a Ricardo Yago Soler a títol pòstum i per a l'Associació de Discapacitats de Torrent (ADISTO).

El saló d'actes de l'Ajuntament va acollir dissabte passat la gala de Nadal i Dia del Veí de FAVBUR, un acte que reconeix la labor d'entitats, associacions i veïns i veïnes que treballen cada dia per millorar els nostres barris i urbanitzacions des de diferents àmbits de la societat. A més, enguany va servir per a celebrar les festes nadalenques amb l'habitual gal·la de Nadal en el mateix acte. 

Ricardo Yago Soler, a títol pòstum, va rebre una de les distincions de la vesprada. Ricardo Yago, entre 1990 i 2011, va ostentar la presidència de la Va unir Musical; una època on el president i la junta directiva van aconseguir que la UMT tinguera una gran rellevància cultural en la societat torrentina en diversos àmbits i van aconseguir crear una banda gran –el seu objectiu- sota un sistema educatiu basat en el foment de l'escola de l'agrupació, i destinat a la formació especialitzada de nous talents que van començar a rebre classes en les instal·lacions de l'entitat musical, sobretot en la seua nova seu de l'edifici Montecarlo, que es va inaugurar l'any 2007.

L'Associació de Discapacitats de Torrent (ADISTO) també va ser reconeguda pel seu treball en la promoció des de l'Associació del voluntariat social i la col·laboració amb altres organitzacions de voluntariat per a aconseguir la fi primordial d'integrar al discapacitat en la societat. L'associació treballa per a millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat i les seues famílies, incidint en els serveis bàsics per al desenvolupament com a persona. Sent un dels objectius millorar la relació personal entre els diferents estaments socials que conformen la família i la societat, buscant la integració social.

El president de FAVBUR, José Pascual Castro, al costat de l'alcalde Jesús Ros, van ser els encarregats d'entregar aquests reconeixements. L'Alcalde va aprofitar per a felicitar les festes a tots els assistents i va voler destacar “la importància de comptar amb federacions, entitats i associacions com FAVBUR que posen en valor amb aquestes distincions la solidaritat, el treball i esforç de persones i associacions que intenten millorar la societat torrentina dia a dia”. 

Durant la gala els assistents van poder gaudir de les actuacions de la Unió Musical de Torrent, l'Associació Caragols, Nova Vida i ADISTO.

 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.217.220.114

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.