Dijous, 27 de Juny del 2019

Actualitzada Dimecres, 26 de Juny del 2019 a les 12:03:19 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán | Conctacte: 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 18 de Desembre del 2018

Torrent, una ciutat molt més segura

El treball coordinat dels Cossos i Forces de Seguretat de l'Estat i la Policia Local de Torrent aconsegueixen els millors resultats en matèria de seguretat a la nostra ciutat.

L'Ajuntament de Torrent ha celebrat la junta local de Seguretat que ha estat presidida per l'alcalde Jesús Ros, al costat del regidor de Seguretat Ciutadana, José Antonio Castillejo, i la regidora de Drets Personals, Encarna Lerma. A la reunió han assistit el Subdelegat del Govern, José Roberto González Cachorro, el cap Provincial de Policia Nacional, Ignacio del Olmo, l'inspector Cap de la Comissaria del Cos de Policia Nacional, el Comissari cap del Cos de la Policia Local de Torrent, el Sotstinent de la Guàrdia Civil d'Aldaia, Policia autonòmica i la responsable de la Unitat de Violència de Gènere de València, Maria Ángeles Merino.

A nivell global, les dades són molt positius, ja que totes les infraccions penals i els indicadors de criminalitat s'han reduït respecte a les dades de l'any passat, disminuint també en un 35% els robatoris en l'àmbit rural.

De forma detallada, en relació amb els robatoris en domicilis i establiments ha baixat un 6,21%, un 31% els robatoris amb violència, un 7% els robatoris amb força en domicilis i un 21% les sostraccions de vehicles. 

En matèria de violència de gènere cal destacar el seguiment personalitzat que es realitza a cadascuna de les víctimes a Torrent. Labor que es realitza conjuntament tant des de Policia Nacional, com des de la Secció de Protecció a la Família (SEFAMA), de la Policia Local de Torrent.

Així mateix, la reunió ha servit per a abordar els plans operatius posats en marxa per part dels Cossos i Forces de Seguretat de l'Estat i Policia Local de Torrent dirigits a la seguretat de la ciutadania, com el pla de comerç segur, el pla director de convivència escolar i les mesures encaminades a garantir la seguretat amb motiu d'aquestes pròximes festes nadalenques.

 

Comentari

Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
54.145.38.157

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat
Vaig oblidar la meua contrasenya

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.