Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Dijous, 25 de Abril del 2024 a les 19:14:05 hores

Dilluns, 17 de Desembre del 2018

Victòria de les Sèniors enfront del Jovens Almàssera Femení

Com a líders de grup els espera una segona volta contra millor classificats de cada grup on ens donarà la mesura real de les nostres possibilitats.

Partit de tornada on l'equip visitant els compliquen a l'inici amb nombroses inversions de pilota a les quals els costa defensar.
Mor per atac molt alt arribant jugant amb bona selecció de passades anem fent cada vegada més alta la diferència, permetent que totes les jugadores juguen minuts provant diferents tipus de defensa.

JÚNIOR
UBF TORRENT 46 - 59 JOVENS L' ELIANA
Partit on van ser per darrere en tot moment. No van estar encertades de cara al cércol i deixaven passar oportunitats de canastra en contraatac, de segones oportunitats després de rebot ofensiu i de tirs lliures. Excepte pel segon quart, la seua defensa va ser seriosa durant el partit però continuem concedint canastres després de rebot i tirs fàcils de 2. Partit per a tancar la fase i treballar de cara a la següent.

CADET
GESCOM LOGOS BASKET SEDAVI 44 -66 CARVAUBF TORRENT
De tornada a la competició després del passat pont de desembre i sembla que a les nostres xiques han vingut en manera “relaxing”.
Els primers períodes no van pintar molt bé, ja que vam tindre bastants fallades de cara a canastra. Les nostres xiques van compensar les seues “fallades” en atac amb un bon treball en defensa, van aconseguir que cadascun dels seus quintets no aconseguira veure's descompensat i van aconseguir que el treball constant anara fent fruit i traient marge fins a aconseguir el resultat final.
Afrontem l'últim partit d'aquesta fase a casa, amb la il·lusió d'oferir una victòria més a la nostra afició. Si voleu eixir de dubtes, el dissabte 22 en el nostre pavelló.
Segur que us fan vibrar.

INFANTIL
BORRIANA 69 - 49 UBF TORRENT
Nostres xiques ens van alegrar el dia del dissabte disputant el millor partit de la temporada. El partit es va mantenir igualat fins al descans, amb un gran treball en la pressió a tota pista. En l'inici de la segona part, eixim una mica despistades i encaixem un parcial de 14-1 que va decantar el marcador a favor de les de Borriana. Així i tot, en els 3 següents períodes, les nostres xiques van eixir a mossegar i en lloc d'afonar-se, van traure l'arpa que ens caracteritza i lluitem fins al final, va haver-hi moments en els quals arribem a posar-nos a 12. Pese al resultat, les nostres xiques van jugar un partidazo, demostrant el treball realitzat durant aquests últims mesos. 1,2,3 Torrent!!!

ALEVÍ A
Ha acabat primera volta.

ALEVÍ B (Ajuntament)
AGUSTINS 44 - 4 UBF TORRENT
Partit de tornada contra un equip molt més físic i més alt, al que cal afegir una pista que esvara i que és molt complicada per a nosaltres la qual cosa afavoreix encara més l'equip local.
Molta dificultat per a atacar i traure la pilota des del nostre camp que compensem amb moments de molt bona defensa, fent l'altre equip en diverses fases del partit tinguen dificultats per a traure la pilota.