Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 13:32:43 hores

Dilluns, 17 de Desembre del 2018

L'empat li serveix al Torrent per a mantindre's en llocs de promoció

Va ser un partit intens, carregat d'emoció i per moments, amb centellejos de qualitat, per això, malgrat l'absència de la sort major en el futbol, el gol, ningú va eixir decebut.

El xoc de trens en el Sant Gregori no va defraudar. Torrent i Utiel, tercer i quart classificat van empatar a zero en un combat nul, que va poder guanyar qualsevol però que els pals i la falta d'encert en el moment de la veritat, va privar al públic de l'espectacle dels gols. Va ser un partit intens, carregat d'emoció i per moments, amb centellejos de qualitat, per això, malgrat l'absència de la sort major en el futbol, el gol, ningú va eixir decebut, ni el públic, que es va divertir i va aplaudir als seus al final, ni tots dos equips, que van donar per bo el punt pensant que encara queda tota una segona volta per davant per a consolidar la seua condició de candidats a la promoció.

Les baixes al Torrent de Julián, Montoro, i sobretot, Parra, van determinar que Rodri optara per eixir-se de la seua disposició tàctica habitual per a alinear un 4-1-4-1 amb Zamora per davant de la defensa, Ivo i Alfon, en el centre i Pedro “exiliat” en l'esquerra, amb Mario Tadeo en punta i el màxim golejador, Vargas, en la banqueta. Però una cosa és la pissarra i una altra diferent, el terreny de joc. L'Utiel va entrar en el partit amb major determinació. Buscant sorprendre, avançar-se prompte en el marcador i evitar així el joc directe del Torrent. I així va ser. El Torrent es va veure superat, i per moments atordit, pel joc dels de Descalç.

En el minut 1 els visitants ja van avisar de les seues intencions amb una pilota al pal. Sales, l'incisiu extrem dret de l'Utiel va sotmetre a un tercer grau a la defensa torrentina amb les seues incursions: Va poder marcar en el 8’, i en el 17’ va obligar a Toni Belmonte a erigir-se en salvador del seu equip. Primer Abarca i després el mateix Salas, a frec de roba, no van poder amb l'agilitat del meta local. El Torrent va aconseguir parar l'hemorràgia a base de lluita i va equilibrar el domini en els duels i les pilotes dividides. En el minut 43 Mario Tadeo va gaudir d'una gran oportunitat per a batre a Giovanni però no va tindre precisió.

En la segona meitat, Rodri va tornar al dibuix que més rendiment li reporta: el 4-2-3-1. Vargas va substituir a Ivo, Pedro va passar al centre i Mario Tadeo a l'esquerra. L'Utiel va acusar el canvi i sobretot, l'esforç de la primera meitat i el Torrent va començar a ser més recognoscible. No obstant això va ser l'Utiel qui va disposar en el minut 52 de dues oportunitats per mitjà d'un altre dels seus homes més destacats Pablo García. Un intercanvi de colps que per moments, va semblar que podia inclinar-se a favor dels locals, perquè la llei no escrita del futbol parla que quan perdones, perds. I quasi es compleix, l'Utiel va remetre en el seu domini i el Torrent, amb l'energia dels canvis (Rodri va donar minuts als xavals, Iván Magdaleno i Carlos Ruiz) va tindre acostaments de mèrit. En el minut 74’ Mario Tadeo en una jugada individual de primer nivell, va desbordar en carrera a dos contraris i va llançar un tret violent que va repel·lir el travesser al Sant Gregori B. Potser per la por a perdre, i perquè les forces van minvar, l'Utiel ja no eixia amb tanta alegria però el Torrent no va poder aprofitar els últims minuts malgrat posar-li vertigen al partit i crear inquietud en la defensa visitant.

Repartiment de punts amb diferents lectures però que posposa el desenllaç d'aquesta pugna entre tots dos equips per aconseguir un lloc de promoció. En l'últim partit de l'any, el Torrent haurà de fer els deures en el camp del Sant Marcelino després d'obtenir un punt de sis possibles en els dos xocs seguits de casa.
En el descans del partit, el Kangoo Club Fitness Torrent, quart classificat en el Mundial de la modalitat, celebrat al novembre a Milà, va amenitzar a la graderia amb les seues divertides coreografies.