Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Dilluns, 17 de Desembre del 2018

EL FS Xaloc perd la imbatibilitat davant un laboriós CEF Hispanic

Després d'una primera meitat en la qual les torrentines s'han mostrat molt serioses superant a les alacantines en defensa i en encert ofensiu amb un primer punt de Neus que ha tornat a deixar bocabadats als assistents.

El CEF Hispanic continua recuperant sensacions com a equip, aquesta jornada en la seua visita al Pitiu Rochel d'Alacant ha tornat a mostrar la seua recuperació com a conjunt i ha infligit al líder la seua primera derrota de la temporada.

Després d'una primera meitat en la qual les torrentines s'han mostrat molt serioses superant a les alacantines en defensa i en encert ofensiu amb un primer punt de Neus que ha tornat a deixar bocabadats als assistents després de llançar un altre dels seus obusos imparables després d'un servei de cantonada 0-1 en el minut 6, les azulones han continuat mantenint la possessió de l'esfèric però sense espantar la porteria valenciana, ja que a penes han disposat de molt poques ocasions. El 0-2 de les torrentines ha arribat en el minut 10 obra de Palanca després d'un tret a porta que ha desviat una defensora local, les de María Molina han estat descentrades i sense trobar la forma de trobar buits per a batre a les xiques d'Angel Zurilla que a més han pogut anar-se al descans amb una diferència major, perjudicades per un arbitratge una mica casolà.

La segona meitat les alacantines s'han bolcat en atac i han millorat el seu joc disposant d'ocasions de marcar, però les de Torrent han tornat a ser aqueix conjunt de bloc rocós i solidari de les últimes jornades i han anat neutralitzant els nombrosos atacs locals a més s'han trobat amb Aida que ho parava tot, auxiliada per la gran defensa fredolic i els pals, el gol local arribe mancant 50 segons obra de Paola. Amb l'1-2 s'ha arribat al final del partit.

La victòria de les hispàniques molt important davant un líder invicte fins hui, mostrant novament la millora com a conjunt, la pròxima jornada rebrà a l'altre Goliat del grup, La Concòrdia en el Pavelló torrentí Anabel Medina dissabte que ve 22 a les 19.15 h.