Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 14 de Desembre del 2018

Comença la campanya Els Reis d'Orient compren al comerç de Torrent!

Les persones que realitzen les seues compres des del 10 de desembre rebran un bitllet per a participar en el sorteig de 12 premis de 150€ per a comprar en els comerços locals.

Amb l'objectiu de promocionar el comerç en la ciutat, l'Ajuntament de Torrent, a través de l'empresa municipal Idea't, ha llançat la nova campanya Els reis d'Orient compren al comerç de Torrent! I el teu, on vas a fer els compres de Nadal? Des d'aquesta setmana, els comerços feliciten el Nadal als seus clients donant-los l'oportunitat de guanyar diferents premis Cada persona que realitze les seues compres en els comerços adherits rebrà un bitllet per a participar en el sorteig que tindrà lloc el pròxim 4 de gener. La campanya ofereix 12 premis per valor de 150 € cadascun per a comprar en els comerços participants, que cobriran les compres realitzades des del 10 de desembre fins a 20 de gener.

A més, cada persona que visite l'exposició Playmobil rebrà en l'entrada un bitllet que podrà contenir un premi sorpresa, regal d'algun dels comerços col·laboradors. I per a continuar amb les sorpreses, els i les participants en la carrera Sant Silvestre que se celebrarà el pròxim 28 de desembre i porten una disfressa original, tant en modalitat individual, grup i infantil, entraran en el concurs per a guanyar un premi d'un import econòmic per a fer efectiu en els comerços adherits a la campanya Els reis d'Orient compren al comerç de Torrent! I el teu, on vas a fer els compres de Nadal?

 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.217.208.72

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.