Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 14 de Desembre del 2018

L'Ajuntament de Torrent renovarà el seu saló d'actes

L'actuació, que forma part de la llista d'Inversions Financerament Sostenibles, inclou la substitució de les butaques i la reforma de la sala i els accessos.

La Junta de Govern de l'Ajuntament de Torrent ha aprovat el projecte per a la remodelació del saló d'actes de la casa consistorial. Aquesta actuació forma part de la llista d'Inversions Financerament Sostenibles (IFS), una bateria d'actuacions que es duran a terme gràcies al superàvit de 4,6 milions d'euros amb què es va tancar el passat exercici.

D'una banda està previst el desmuntatge i la substitució de les actuals butaques, tant del pati com de l'amfiteatre, i la instal·lació d'uns seients més moderns i còmodes. A més dels canvis de butaques, sobre l'actual sòl de marbre s'instal·larà un nou paviment amb un revestiment que ocultarà els actuals desperfectes. Aquesta IFS compta amb un pressupost aproximat de 285.000 € i està previst que puga començar a principis de 2019 amb un termini d'execució de tres mesos.

D'altra banda, unit a la substitució de les butaques i la millora de la sala, es procedirà a una remodelació de les actuals instal·lacions, tant del mateix saló com dels espais d'accés. També es va a renovar l'accés des del carrer Ramón y Cajal i la sala que serveix d'entrada al pati de butaques i a l'amfiteatre, amb nous banys i una nova il·luminació. També es pretén renovar la caixa escènica i canviar l'escala d'accés a l'escenari des del pati de butaques.

El xicotet mur de l'amfiteatre es cobrirà de fusta i s'eliminarà, per seguretat, el fragment elevat, la qual cosa generarà un xicotet espai de pas en la primera fila. Al mateix temps s'habilitarà un nou espai per a l'equipament tècnic.

L'actual saló d'actes té una antiguitat superior als 40 anys; actualment aquest es destina a una activitat important en matèria d'actes de caràcter cultural, estant obert a tota la ciutadania. "El saló ofereix una imatge amb certs aspectes millorables. Les butaques han perdut la comoditat del principi i en algunes d'elles el tapizat està en mal estat, per la qual cosa gràcies a l'estalvi de l'exercici anterior podem invertir en l'actualització de les instal·lacions, atenent una de les demandes dels col·lectius de la nostra ciutat", explica l'alcalde Jesús Ros.

 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.144.36.141

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.