Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 13:32:43 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 12 de Desembre del 2018

El PP de Torrent denuncia que la falta de planificació i l'electoralisme de Ros porten a Torrent al caos circulatori

Folgado: "Ros pretén dur a terme en diversos mesos, totes les obres ajornades durant més de tres anys d'inactivitat del seu govern".

Amb el final de la legislatura, les obres que el PP ha vingut denunciant que no s'han realitzat en els últims anys s'amunteguen en uns pocs mesos de les eleccions municipals. La candidata del PP, Amparo Folgado ha afirmat que "la falta de planificació i el descontrol a l'hora de començar les obres que s'amunteguen abans de Nadal, està perjudicant el dia a dia dels pacients veïns de Torrent".

L'obres de la Calle Camí Reial ja van avisar del que podia ocórrer en els pròxims mesos. El consistori va col·locar les plaques de prohibit aparcar però les obres es van demorar més d'una setmana a començar, la qual cosa va suposar un problema per als veïns, que no sabien si podrien aparcar encara que no hi hagueren obres, o podien arriscar-se a rebre una multa.

Amb el inici de les obres, les coses han anat a pitjor, ja que carrers com 25 d'Abril pateixen col·lapses en hores punta, alguna cosa que s'agreuja al no haver modificat la freqüència en els semàfors de l'Avinguda al Vedat. El mateix ocorre en el pont del Mas del Jutge amb Camí Reial, "la carretera del Mas del Jutge acumula llarguíssimes cues totes les vesprades", afirma Folgado.

Carrers estrets com Ríu Vinalopó, Federico Maicas i Sant Jerónimo, s'han convertit en la millor alternativa a Camí Reial per als conductors, podent així desplaçar-se cap a l'Ermita o la zona nord de la ciutat, des de l'Eixample. Aquests carrers han vist incrementar-se el tràfic de manera exponencial, empitjorant la seguretat al no haver millorat la seguretat per als vianants, en carrers que ara són més fosques, a causa de la il·luminació per led.

Un mes per a rebaixar la vorera de la font de les Granotes

A tot açò cal sumar les obres que es fan interminables. En la font de les granotes s'ha tardat més d'un mes a rebaixar la vorera que la circumda. "Un obra que era necessària però que s'ha eternitzat, augmentant el tràfic en l'Avinguda al Vedat, al no poder creuar d'un costat a l'un altre" afirmen els populars.

Fins a 10 dies per a asfaltar trams de carrer

Però el que finalment ha satisfet la paciència dels veïns, són les innombrables obres d'asfaltat que s'acumulen en les pròximes dues setmanes. "Mitjà Torrent ha aparegut amb plaques d'estacionament prohibit, la majoria d'elles impedint l'estacionament durant 10 dies" lamenta Folgado.

"La falta de planificació en l'execució de les obres està portant a Torrent al caos, amb Camí Reial tallada, han asfaltat Genaro Palau que és una altra de les vies principals de la ciutat i amb mitja ciutat plena de plaques de prohibit estacionar, fent la vida impossible als veïns de Torrent".

En les xarxes socials, les queixes dels veïns no s'han fet esperar, ja que veuen com no poden aparcar en el carrer però les obres no comencen. Molts veïns temen aparcar, àdhuc veient que les obres no estan iniciades, per no ser multats.

Un dels casos més cridaners és en el carrer Músic José Ortí, en la qual per a asfaltar el tram entre els patis 12 i 15, els veïns no van a poder aparcar des del 13 fins al 23 de desembre.

Alguna semblança ocorre amb els pares del Col·legi Pléyade en El Vedat. Després de denunciar durant molt temps la necessitat de millorar els accessos al centre, crear voreres inexistents i asfaltar l'aparcament. Aquesta mateixa setmana i sense previ avís, van a asfaltar, impedint als alumnes entrar per l'aparcament al col·legi i havent de caminar pel carrer Joaquín Costa, sense vorera, sense policia que regule el tràfic i sent un carrer de dues adreces.

Folgado ha afirmat que "Ros pretén dur a terme en diversos mesos, totes les obres ajornades durant més de tres anys d'inactivitat del seu govern", a més ha assenyalat que "l'electoralisme de Ros i la falta de planificació perjudica greument als veïns de Torrent, que ja diuen prou".

 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.133.149.168

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.