Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 11 de Desembre del 2018

Les persones majors de Torrent donen la benvinguda al Nadal amb l'encés de llums

La programació "Ven a disfrutar de una Navidad en gran compañía” inclou activitats molt amenes repartides per tots els centres de persones majors de la ciutat.

L'encés de les llums i de l'arbre de Nadal en el Centre Verge de l'Olivar ha donat el tret d'eixida a la programació nadalenca per a les persones majors. Des del 10 al 24 de desembre, el Pla Municipal de les Persones Majors de l'Ajuntament de Torrent ha preparat una agenda completa d'activitats, repartides pels diferents centres. El regidor d'Atenció a les Persones, Francesc Carbonell, i la regidora d'Esports, Nadia Marín, van assistir a la cita i van acompanyar a totes les persones que no van voler perdre's aquest moment tan emotiu i que inaugura les festes nadalenques.

La programació continua aquesta vesprada a les 17 h en el saló d'actes de l'ajuntament amb la representació de l'obra "El parc de María Riure", a més d'un espectacle a càrrec del Grup de Teatre Verge de l'Olivar. El dijous a les 17 h es realitzarà el recital literari rondalles arreplegades per Enric Valor i poemes de Vicent Andrés Estellés, seguit d'una xocolata. El dilluns a la mateixa hora i també en el centre Verge de l'Olivar tindrà lloc el cicle de cinema i literatura "Jane Eyre".

De la mà dels corresponsals del CIJ, el Centre Sant Enrique s'omplirà de la màgia del nadal amb un espectacle del mag Iván, un contacontes animat, l'actuació de la Rondalla del CEAM i la visita de Papa Noel. Com no podria ser d'una altra manera, la vesprada es tancarà amb una xocolata.

El concurs de rebosteria nadalenca farà que les persones majors es posen a cuinar les seues millors receptes per a crear les millors postres, que portaran el dimecres 19 al centre Bellido. El dijous 20 serà el torn de realitzar una eixida cultural, dins del programa d'oci educatiu itinerari de pessebres de la ciutat de València. El mateix dia, a les 17 h es durà a terme la xarrada informativa "Estrés i cor" en el Centre Bellido.

I com a colofó final de la programació tindrà lloc el tradicional sopar solidari per a persones majors soles. La informació i recollida de tiquet és en el centre Verge de l'Olivar a partir de l'11 de desembre.

 

 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
34.234.83.135

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.