Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 11 de Desembre del 2018

Un partit solidari que el Torrent no va meréixer perdre

L'esdeveniment del diumenge va tenir diversos protagonistes. L'afició, que va acudir en massa per a col·laborar en la causa solidària organitzada pel club i L'Ajuntament de Torrent per a arreplegar aliments per als més necessitats.

El Torrent CF va caure en el Sant Gregorio per 0-1 enfront del degà del futbol valencià, el Burjassot, CF, que des de l'ordre tàctic i l'èpica -es van quedar amb deu en el 75'- va defensar amb èxit el seu gol assolit en la primera part. Els taronja van estrényer en el segon temps i solament la falta d'encert i la mala sort –una pilota al pal, un possible penal i una pilota treta en línia de gol- els va privar de, almenys, un merescut empat.


L'esdeveniment del diumenge va tenir diversos protagonistes. L'afició, que va acudir en massa per a col·laborar en la causa solidària organitzada pel club i L'Ajuntament de Torrent per a arreplegar aliments per als més necessitats. La Fallera Major de Torrent, Carmen Raga, que va fer el servei d'honor. I el quadre d'actors de ADISTO, els xics de "Patracolà", que van ballar i van despertar aplaudiments i emocions en la graderia. No obstant això, la festa no va ser completa perquè el Burjassot curtcircuito l'atac local i es va portar els tres punts. En la primera part, la partida d'escacs que van disposar Rodri i Rafa Puchol va acabar en taules en el joc, sense amb prou faenes ocasions, però no el marcador, ja que en una jugada a pilota parada mal defensada, els visitants es van avançar en el 34' amb un cabezazo de Escutia en la línia de gol.


En el segon acte el Torrent, amb més cor que encert, va trepitjar l'accelerador. En el 54' Parra, en la seua jugada favorita, va poder empatar, però el seu tret va marxar desviat. No va ser el dia de l'abnegat davanter, ja que poc després, en una jugada que ben va poder ser penal, va acabar lesionat i amb una profunda ferida en el seu barb. Rodri en el post partit, ens va revelar que havia anat a l'hospital per a ser atés.


El partit va entrar en una fase de bogeria a partir del minut 70. Rodri, va asseure a Alfon i Vargas i va donar entrada a Filipe i Montoro que van revolucionar el partit. En el 71' va poder marcar Parra abans de la lesió. En el 75' el Burjassot es va quedar amb deu amb la segona groga –absurda però justa- d'Álvaro. En el 83' la va tenir Filipe per a empatar però Chiki, primer, i el pal, en la gran rematada posterior de Carlos, ho van impedir.
El Burjassot va jugar la basa de les interrupcions en el joc i pèrdues de temps que desficiaren als locals. L'anhela i la precipitació van portar a jugades inversemblants. Com en un córner, amb la pilota dividida, que Carlos en boca de gol va espentar a la xarxa, i quan ja es cantava l'empat, Iborra va traure en la mateixa línia de gol. Un Torrent atacant però "atacat" va perdre una pilota en el 89' i va poder sentenciar el Burjassot, però al tret de Drapaire, va respondre Belmonte amb un paradón de moltíssim nivell que va acabar repel·lint el pal, i en la subsegüent jugada, la penetració de Montoro i el seu centre, ho va rebre Mario Tadeo, que només i amb tot a favor per a afusellar a Chiki, va manar la pilota per sobre del travesser.


Tres valuosos punts que s'escapen del Sant Gregorio, amb un Torrent que va meréixer més però que va pecar d'ansietat i falta de clarividència en els metres finals enfront d'un Burjassot molt ordenat, que va saber jugar la fase decisiva amb deu homes apel·lant a l'heroica i a l'"altre futbol". El Torrent jugarà diumenge que ve un partit decisiu, de nou a casa, enfront de l'Utiel, tercer contra cambra classificada.

 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
54.167.199.134

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.