Dimecres, 24 de Abril del 2024

Actualitzada Dimarts, 23 de Abril del 2024 a les 11:39:51 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 10 de Desembre del 2018

Ideat realitza una campanya nadalenca per a promocionar el comerç local torrentí

Enguany Ideat junt amb l'Ajuntament de Torrent han ideat per a aquest nadal una campanya de promoció del comerç local de la nostra ciutat.

Aquesta campanya anomenada "Els Reis d'Orient compren al comerç de Torrent" té diferents accions incloses. La primera de totes és un sorteig nadalenc de 12 premis de 150 euros. Aquest premi s'aconseguirà, ja que els comerços adherits en aquesta campanya repartiran bitllets entre els clients fins al dia 2 de gener per a participar en aquest sorteig i els guanyadors es diran el dia 4 de gener.

La segona acció són premis directes. Es repartiran bitllets, amb la finalitat d'atraure a nous clients, en l'exposició de Playmobils que estarà a partir del 13 de desembre en el Antic Mercat entre els assistents i dins de cadascun d'ells tindran un valor econòmic (50 premis de 30 euros a càrrec d'idear i premis de 10 euros a càrrec dels comerços participants) per a realitzar compres entre els comerços participants en la campanya.

La tercera és una acció dirigida als xicotets comerços locals per a donar-los visibilitat i les donen l'oportunitat de realitzar un vídeo de 20 segons màxim felicitant el Nadal als seus clients i als veïns altres de animarles a realitzar les compres nadalenques en el seu comerç. Aquests comerços que realitzen el vídeo no tenen per què participar en la campanya però aquells que sí que participen el seu vídeo serà difós per les xarxes socials de Ideat durant el Nadal. El termini per a participar en aquesta acció finalitza avui 10 de desembre.

La quarta acció és un tren nadalenc gratuït del 21 al 23 de desembre i del 28 al 30 de desembre. El recorregut serà per les zones comercials de Torrent.

I l'última acció és que en la carrera de Sant Silvestre que se celebra el dia 28 de desembre es repartiran premis a les millors disfresses en grup individual i infantil. Cadascun dels guanyadors rebrà com a premi un import econòmic parra comprar en els diferents comerços que participen en la campanya.

A més, els comerços que participen en la campanya lliuraran als clients vals d'1 viatge gratis per a la fira de Parc Central.

 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.149.251.155

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.