Dimarts, 16 de Abril del 2024

Actualitzada Dilluns, 15 de Abril del 2024 a les 12:26:12 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 10 de Desembre del 2018

La Mostra de Teatre Amateur Juan Manuel Ferraro baixa el teló de l’onzena edició

Durant l'acte de cloenda Coturno Teatro va presentar ahir "Entre dones", adaptació de l'obra de Santiago Moncada.

La Mostra de Teatre Amateur Juan Manuel Ferraro, que ja és un referent en l’àmbit d’este teatre en la Comunitat Valenciana, baixa el teló de la seua onzena edició després de fer-nos gaudir de quatre obres durant novembre i desembre a l'Auditori de Torrent. Els dos primers espectacles ens portaren la comèdia a través del bon fer i la qualitat interpretativa dels grups Aiguamar Teatre de Gandia amb"Trio faraona" i Taules Teatre d’El Pinós amb "Probre Mamma". A més, gaudirem del primer premi del concurs de teatre faller, "A fosques" de la falla Antoni Pardo. 

 

Durant l'acte de cloenda celebrat ahir se'ls va fer entrega d'un diploma acreditatiu i d'agraïment per la seua participació. L’alcalde Jesús Ros acompanyat de diversos membres de la corporació van voler acudir esta festa del teatre que va omplir l’Auditori de gom a gom. Per la seua banda, la regidora de Cultura, Susi Ferrer, va voler agraïr a Coturno “el treball incansable i constant per fer créixer la cultura a Torrent amb iniciatives com esta que ja és un referent en la Comunitat Valenciana” .

 

Com a colofó, Coturno Teatro, l’impulsor i organitzador de la Mostra, ens va presentar ahir en l'acte de cloenda "Entre dones", una obra que ens mostra cinc dones, després de 25 anys de separació, totes elles antigues alumnes d'un col·legi religiós, es retroben a casa d'una d'elles, la qual cosa els permet relatar la seua trajectòria vital i evocar la seua estada en l'escola, percebuda de manera diferent per cadascuna d'elles: Helena (l'amfitriona, casada amb un alt executiu), Carlota (escriptora d'èxit), Lluïsa (prostituta de luxe), Hortènsia (feliçment casada) i Amèlia (advocada amb dificultats en el seu matrimoni).

 

 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.135.202.224

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.