Dimecres, 24 de Abril del 2024

Actualitzada Dimarts, 23 de Abril del 2024 a les 11:39:51 hores

Dilluns, 10 de Desembre del 2018

El CEF Hispanic venç a Intersala Zaragoza

Sobre el parquet del Anabel medina, la visita del millor equipe visitant que ha passat aquesta temporada per Torrent, malgrat la derrota del Intersala Zaragoza, la imatge de l'equip aragonés ha sigut d'un alt nivell, equip seriós, ben treballat i desenvolupant un futbol sala vistós i atractiu a l'espectador faltant-los fortuna en la definició.

Victòria importantíssima de l'equip torrentí recuperant les sensacions de gran treball de conjunt i una mica de la fortuna perduda en altres partits de la temporada.
Partit davant més d'un centenar de persones i amb una vintena de seguidors aragonesos animant a les celestes. Sobre el parquet del Anabel medina, la visita del millor equipe visitant que ha passat aquesta temporada per Torrent, malgrat la derrota del Intersala Zaragoza, la imatge de l'equip aragonés ha sigut d'un alt nivell, equip seriós, ben treballat i desenvolupant un futbol sala vistós i atractiu a l'espectador faltant-los fortuna en la definició. Encara que açò també ha sigut a causa del gran treball de l'equip torrentino, tancant espais, els tres pals que han estavellat i una espectacular Marga sota els pals valencians que ha estat d'internacional.

La trobada ha començat amb domini de les de l'Ebre que al cap de trenta segons ha disposat de la primera ocasió claríssima de gol resposta d'una gran parada de Marga, els minuts han anat avançant amb el control de joc celeste una pilota al pal en els primers 10 minuts les locals han anat responent amb eixides rapidíssimes a la contra. De fet en el minut 9 les torrentines s'han avançat en el marcador, 1-0 després d'una d'aqueixes contres de llibre finalitzant amb una bonica paret de Neus a Isa que ha definit de forma magistral, amb el domini aragonés i la victòria valenciana s'ha arribat al descans.

La segona meitat l'equip torrentí s'ha estirat una mica més però el control de l'esfèric ha seguit en les sabatilles celestes així com les nombroses ocasions que s'estavellaven davant una gran defensa valenciana i novament Marga la dama de ferro baix pals amb un altre pal en els primers minuts i com pitjor l'estava passant l'equip d'Angel, sobre el parquet ha aparegut la Verge de les Neus en el minut 24 llançant un obús de 15 metres per a sorpresa de la graderia i posar el 2-0, aquest gol ha fet molt dany a les aragoneses que malgrat que el domini tenien més imprecisions, que les valencianes aprofitaven per a contraatacar amb molt perill que acabaven en clares ocasions algunes parades en faltes complit el minut 28 falta directa escorada a la dreta per a les de Torrent que ha llançat Nerea per tota l'esquadra del segon pal posant el 3-0. Amb el 3-0 les aragoneses han seguit barallant pel partit, però en el minut 31 jugada d'estratègia novament a pilota parada que Neus ha culminat amb el seu segon en el compte particular i posar el 4-0 i deixar encarrilada la victòria local. La pressió visitant ha sigut més intensa i les arribades a l'àrea de Marga més contínues, però avui l'equip torrentino ha sigut aqueix equip treballador de conjunt que tenia a la seua parròquia acostumada, fins i tot han tornat a tenir la fortuna del seu costat, ja que les celestes han tornat a manar l'esfèric al cep del pal, sense cap dubte no ha sigut el dia de les interines. Els últims cinc minuts les aragoneses han jugat de cinc i en el minut 38 hi ha hagut justícia per al bon partit de les visitants i Lucia ha fet el 4-1, després de traure de centre jugada valenciana que deté la portera però ha sigut sancionada amb quatre segons i la falta ha sigut llançada per Neus que ha tornat a llançar un altre obús per a posar el 5-1 i en les acaballes del partit les celestes han tornat a traure fruit del joc de cinc i maquillar el lluminós 5-2, gràcies a la seua capitana Ana Sanz.

Victòria clau de les torrentines que avui han tornat a recuperar el treball d'equip, l'esperit de lluita i la fortuna. Les aragoneses per contra dura derrota, que malgrat el domini del partit, les nombroses ocasions i la fusta s'han trobat a Marga baix pals que ha sigut la millor del partit, si se li afig que avui l'equip torrentí sumava les seues ocasions o trets com a gols tenint a la rossa Neus com artillera amb tres dianes.

La pròxima jornada les Hispàniques visiten terres alacantines per a enfrontar-se al líder Xaloc, dos equips que es coneixen bé i que segur donaran un bonic espectacle a la graderia, l'Inter rep en el seu pavelló a les seues veïnes de l'Av. Alagón.