Dimarts, 23 de Abril del 2024

Actualitzada Dimarts, 23 de Abril del 2024 a les 11:39:51 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 10 de Desembre del 2018

Ana Castro, nova Sotssecretària d'Organització de Noves Generacions de l'Horta Sud

La Torrentina Ana Castro, ha sigut designada per la Junta Directiva de Noves Generacions de l'Horta Sud com a nova Sotssecretària d'Organització. Castro està molt vinculada a Torrent, musa de la música del municipi i participant activa en la Federació d'Associacions de Barris i Urbanitzacions de Torrent. Estudiant de Ciències Polítiques en la Universitat de València ha manifestat que se sent identificada amb el projecte del partit popular, "treballaré fort per la comarca i especialment pels joves de Torrent"

Divendres passat va tenir lloc a Alfafar la Junta Directiva de Noves Generacions on es van abordar les accions a seguir de cara a les pròximes eleccions municipals. En la reunió també es va renovar la cúpula de la Junta Directiva de l'organització comarcal.

Francesc Martinez Baixauli, actual president comarcal al costat de destacats dirigents de la comarca, Nacho Carratalá, Regidor de Torrent i Eduardo Grau, tinent d'alcalde d'Alfafar, porten mesos reclamant que es convoquen congressos, no obstant això l'adreça regional ha fet oïdes sordes.

Per a Martienz Baixauli és de vital importància renovar la junta directiva, a causa que el mateix i altres dirigents comarcals superen l'edat permesa per a militar en l'organització juvenil. "Hem de ser un exemple i fer un pas arrere perquè els joves del partit prenguen les regnes del projecte per a arribar amb garanties a les eleccions municipals de Maig"

Els nous membres de la Junta Directiva Comarcal pertanyen a diversos pobles de la comarca; el nou Coordinador General dels joves populars de la comarca serà el Portaveu en l'Ajuntament d'Alfafar Eduardo Grau. Els Sotssecretaris Generals són Isabel Peiro (exedil de Paiporta) i Diego Torres de Sedaví. La Vicesecratria d'Organització recau en la torrenntina Ana María Castro i la de Comunicació en Alejandro Sellés (Albal), els vocals són Marcos Moreno (Silla), Carles Muñoz (Alfafar) i Paula Gacía (Aldaia)

Amb aquestes noves incorporacions el partit pretén donar veu als militants més joves i donar un impuls a l'organització juvenil en tota la comarca.

 

 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.218.38.125

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.