Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dijous, 25 de Abril del 2024 a les 12:15:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 05 de Desembre del 2018

El Consell de Xiquetes i Xiquets estrena nous càrrecs

Cada col·legi, tant públic com concertat de la ciutat, té dos representants en el Consell, alguns repeteixen un any més com a experts i expertes.

El Consell de Xiquets i Xiquetes de Torrent es va reunir el dissabte al matí per a donar la benvinguda als nous consellers i conselleres que participaran al llarg de l'any com a portaveus de les opinions dels ciutadans i ciutadanes més joves de la localitat. Cada col·legi, tant públic com concertat de la ciutat, té dos representants en el Consell, alguns repeteixen un any més com a experts i expertes. En l'acte, que es va celebrar en la sala de l'Espai, la regidora d'Infància, Encarna Lerma Va besar, i el regidor de Seguretat Ciutadana, José Antonio Castillejo, van saludar als i les participants i els van explicar quines són les funcions que van a desenvolupar.

D'igual manera, els xiquets i xiquetes van rebre de mans de Encarna Lerma Va besar el document acreditatiu d'UNICEF, que ella mateixa va arreplegar en nom de l'Ajuntament una setmana abans a Oviedo i que ratifica a Torrent com a Ciutat Amiga de la Infància per les seues bones pràctiques en matèria de drets de la Infància, en el conjunt de la política municipal, així com en la promoció de la participació infantil i adolescent.

Per a tancar la jornada se'ls va fer lliurament de la documentació necessària per al desenvolupament del curs i, a continuació, van realitzar diferents dinàmiques per a conéixer-se entre ells i elles.

 

 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.141.8.247

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.