Dimecres, 08 de Maig del 2024

Actualitzada Dimecres, 08 de Maig del 2024 a les 12:20:51 hores

Dimarts, 04 de Desembre del 2018

El CEF Hispanic cau davant un Eixample superior

El Partit va començar com s'esperava, amb molt bona imatge de l'equip torrentí, dominant el joc i les ocasions avançant-se en el minut 4.

Després de la gran imatge de la passada jornada a Torrent del Hispanic davant Avd. Alagón amb la seua victòria 12-1, recordant l'equip de lluita i treball d'equip de la passada temporada, s'esperava que aquesta jornada les torrentines signaren la rúbrica de la recuperació davant un equip de gran nivell com les catalanes d'Eixample a Barcelona.

El Partit va començar com s'esperava, amb molt bona imatge de l'equip torrentí, dominant el joc i les ocasions avançant-se en el minut 4, 0-1 en l'electrònic obra de Neus, fins i tot amb el pas dels minuts han pogut ampliar la diferència, fins que en el minut 9 després d'una perduda de pilota, les catalanes han enxampat a la contra a les valencianes, veient a Aida avançada li llancen la pilota per damunt i volent detenir l'esfèric ho intercepta fora de l'àrea pel que és expulsada, en el llançament de la falta les locals empaten la trobada per mitjà de Roser 1-1, per la qual cosa les rojinegras es creixen mentre que les valencianes baixen el rendiment, provocant que s'arribe al descans amb l'electrònic igualat.

La represa ha començat igualada encara que les locals una mica més centrades, arribant en el minut 23 a posar-se per davant en l'electrònic, després d'una bona combinació local marca Laia 2-1, les torrentinas s'han estirat i han anat disposant d'ocasions que han aconseguit materialitzar després d'una jugada personal de Romina tornant a posar les taules 2-2 i com és norma en quasi tots els partits d'aquesta temporada el Hispanic havia de donar la de calç, en aquesta ocasió un altre gol en pròpia porta minut 30 Eixample 3 Hispanic 2, açò ha provocat que l'equip torrentí torne a descentrar-se i tornar-se imprecís sobretot en atac el que provocava contres com una magistral en el minut 32 que finalitza Nahia per a posar-se les catalanes 4-2, Angel a lloc a les seues a jugar de cinc i en el minut 38 la barcelonina Irina ha fet el 5-2 definitiu d'un fort tret després d'un servei de cantonada.
Victòria justa de l'equip de Pep Antoni, que al contrari que les valencianes ha anat de menys a més, mentre que les torrentines d'Angel, han sigut tot el contrari, sobretot arran de l'expulsió d'Aida que han anat perdent el control i l'ordre, encara que en alguns moments també han fet un joc brillant.
La pròxima jornada el CEF Hispanic jugara diumenge que ve a les 12 en el Pavelló torrentí Anabel Medina, davant Intersala Zaragoza un dels equips més seriosos i forts del grup.