Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 04 de Desembre del 2018

SOMS VALENCIANS TORRENT sol·licita la construcció d'un Pàrquing Subterrani

Dissabte passat dia 1 de Desembre, SOM VALENCIANS TORRENT ha sol·licitat la construcció d'un Pàrquing Subterrani en el solar de l'antiga Caserna de la Guàrdia Civil, d'almenys 3 o 4 plantes de profunditat.

Dissabte passat dia 1 de Desembre, SOM VALENCIANS TORRENT ha sol·licitat la construcció d'un Pàrquing Subterrani en el solar de l'antiga Caserna de la Guàrdia Civil, d'almenys 3 o 4 plantes de profunditat. Dita solar actualment alquitranado i habilitat per a l'aparcament al carrer Cami Real, entre els carrers Verge de la Pau i Benemérita Guàrdia Civil ja es queda petit.


A la zona del carrer Cami Real i voltants, tals com el Barri de Caragols, Verge de la Pau, Pintor Ribera, 25 d'Abril, Sant Valeriano, etc., existeix un greu problema per falta d'aparcament per als vehicles. La cosa s'agreuja els dissabtes amb el mercat en una part d'aquestes zones.


Per a ROBERTO GÓMEZ, el Secretari General de la formació valencianista local "Aquesta zona està molt limitada pel Barranc de l´Horteta, sent això una barrera important per a l'expansió de la nostra ciutat cap al nord. També es dóna la circumstància que gairebé tota aquesta zona descrita anteriorment, sobretot la que dóna a la part del carrer Camí Real no tenen pàrquings subterranis, sinó que alguns guals particulars. Això és a causa que en la seua època (anys 70 o anterior) no es construïa com es fa actualment. És molt complicat aparcar en el dia a dia per als veïns i la nostra ciutat creix, tant en habitants com en pàrquing automobilístic. Si a més la tendència últimament és reduir zones d'aparcament, la qüestió es complica".


Per SOM VALENCIANS és molt necessària la construcció d'un Pàrquing Subterrani en el solar de l'antiga Caserna de la Guàrdia Civil, d'almenys 3 o 4 plantes de profunditat. Dita solar actualment alquitranau i habilitat per a l'aparcament al carrer Cami Real, entre els carrers Verge de la Pau i Benemérita Guàrdia Civil ja es queda petit.
Per a Roberto Gómez, "Es pot assignar l'adjudicació de la gestió del mateix a una empresa concessionària per a la seua explotació, tal com ocorre en els actuals de l'Avinguda al Vedat o Juan Carlos I". Afegeix també "En la superfície d'aquest pàrquing caben diverses possibilitats urbanístiques a estudiar molt interessants i integradores amb la zona, sobretot amb l'actual reforma del carrer Camí Real".


Segons Roberto, "Això fa temps es hauria de haver-hi previst, per exemple quan al seu moment aquest solar es alquitrana. Aquest tipus d'actuacions comporten un procés llarg i ara ja estaria construït i minimitzaria, per exemple el problema d'aparcament en aquesta zona per les obres de reforma que s'acaben d'iniciar al carrer Cami Real i que van a durar uns nou mesos aproximadament.

 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.237.46.120

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.