Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 13:32:43 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 04 de Desembre del 2018
CONTIGO SOMOS DEMOCRACIA

Begoña Vázquez serà la candidata de Contigo a l'alcaldia de Torrent

Torrentina de 51 anys, Begoña Vázquez serà el cap de cartell de Contigo, que conformarà la candidatura completa en els pròxims mesos, tal com marquen els estatuts del partit.

Begoña Vázquez serà la candidata de Contigo Somos Democracia a l'alcaldia de Torrent en les eleccions del pròxim mes de maig de 2019, després d'aconseguir el vot unànime dels afiliats del municipi en les primàries celebrades avui.


Torrentina de 51 anys, Begoña Vázquez serà el cap de cartell de Contigo, que conformarà la candidatura completa en els pròxims mesos, tal com marquen els estatuts del partit.


Begoña Vázquez és una persona molt participativa en l'activitat de diferents entitats de Torrent, i implicada amb col·lectius i associacions musicals i esportives del municipi. Es declara una "enamorada dels esdeveniments i les festes com l'Aurora, el Rosari, la Flor, o el concurs de pessebres de Torrent, com em van transmetre els meus pares i el meu avi" com ha assegurat. Amb unes profundes arrels familiars en el municipi, mare de dos fills i professional del sector de les assegurances, Begoña Vázquez ha assegurat que treballarà "per a optar a l'alcaldia i canviar la inèrcia d'un govern local allunyat dels ciutadans i que no es preocupa dels problemes del dia a dia que sí que estan en les mans d'un ajuntament poder solucionar", i ha afegit que "la participació ciutadana ha de posar-se en el centre de moltes polítiques, donar-li veu als col·lectius i la societat torrentina per a representar-los de debò".


Amb l'elecció de candidata a alcaldessa de la capital d'Horta Sud, Contigo Somos Democracia continua amb el seu procés de primàries i de configuració de llistes en altres pobles de la comarca, com Benetússer, Silla, Alaquàs, Aldaia, Manises o Quart de Poblet entre altres, ja que es treballa per a presentar candidatures en tots els municipis de la comarca.


 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.149.26.176

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.