Dimecres, 24 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 03 de Desembre del 2018

Torrent commemora el Dia de la Discapacitat i la Dependència amb música

La programació s'ha iniciat amb una marxa carregada de ritme, il·lusió i ganes de passar-ho bé, amenitzada per la música de "Kultrum batukada".

Amb motiu del Dia de la Discapacitat i la Dependència, l'Ajuntament de Torrent, a través de la delegació d'Atenció a les Persones i el Pla de Persones amb Discapacitat i/o Dependència, han preparat un programa d'activitats per commemorar aquesta data i en el qual han participat tots els col·lectius, centres ocupacionals, col·legis d'educació especial i associacions d'atenció a les persones amb discapacitat de la ciutat.

La programació s'ha iniciat amb una marxa carregada de ritme, il·lusió i ganes de passar-ho bé, amenitzada per la música de "Kultrum batukada". Els participants han recorregut l'avinguda al Vedat fins a arribar a la Torre on s'han llegit diversos manifestos, un a càrrec de l'associació ASIDIT i un altre a càrrec del Centre Ocupacional ABD de Torrent. A més s'ha realitzat una actuació Musical representada per la Fundació Espurna on han representat un fragment de Blancaneus, El Musical. Tot això acompanyat de ARTIC i el seu taller de Begudes Saludables que han pogut gaudir tots els assistents, unes 400 persones.

L'alcalde Jesús Ros i el regidor d'Atenció a les Persones, Francesc Carbonell, al costat de representants de la corporació municipal s'han unit a la marxa i han gaudit de les activitats a la Torre. Carbonell ha destacat que "hem dissenyat el programa pensant en totes les persones amb discapacitat de Torrent, perquè puguen gaudisquen del dia, però sobretot per augmentar la visibilitat d'aquest col·lectiu".

ADISTO celebra la Fira de Tardor
L'associació ADISTO va celebrar el diumenge al matí la seua tradicional Fira de Tardor, una iniciativa que té com a objectiu difondre les activitats de la mateixa associació. Un gran nombre de persones es van congregar a la plaça Unió Musical durant el matí del diumenge i van participar en les diferents activitats dirigides a tots els públics. D'una banda, els nens i nenes ho van passar en gran en els tallers de pintacares, xapes, joc de l'oca geganta, recorregut de bicis i bombolles de sabó. Per la seua banda, els més majors van gaudir d'un servei de Cinqué i tapa i van poder avançar les compres nadalenques en el mercat ambulant solidari. A més, l'esport també va estar present en la fira amb la participació de Kanggo Fitness i Fitflamc.

D'altra banda, aquesta tarda està prevista la presentació del curtmetratge Plomes i Talons; un curtmetratge dirigit per Roger Fresquet Martínez i en el qual participen com a actors els usuaris de ADISTO. La història, se centra en un grup d'artistes que cansats de fer obres de temàtica infantil decideixen a llançar-se i fer un music hall on poder expressar el seu costat més picaresc i divertit. L'acte tindrà lloc a les 19.30 h a casa de la Cultura.

 

 

 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.129.13.201

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.