Dimecres, 21 de Octubre del 2020

Actualitzada Dimecres, 21 de Octubre del 2020 a les 11:18:01 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán | Conctacte: 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 03 de Desembre del 2018

Torrent rep el certificat de Responsabilitat Social Corporativa de AENOR

La sala cívica del Antic Mercat acull una jornada sobre la responsabilitat en l'administració i el sector privat de l'Horta Sud

L'Ajuntament de Torrent s'ha convertit aquest matí en un dels primers consistoris d'Espanya a rebre el certificat de l'Associació Espanyola de Normalització i Certificació (AENOR) que acredita les seues bones pràctiques en matèria de Responsabilitat Social Corporativa (RSC). El reconeixement –de mans de Salvador Ibáñez, representant de AENOR- ha tingut lloc en el transcurs d'una jornada comarcal a la sala cívica del Antic Mercat sobre la responsabilitat social de l'administració i el sector públic que ha començat amb una intervenció entorn del govern ètic a càrrec Orencio Vázquez, de l'Observatori de RSC.

L'alcalde Jesús Ros ha inaugurat la jornada destacant la consecució d'aquest reconeixement: "La societat exigeix contínuament a les empreses bones pràctiques que minimitzen el seu impacte i redunden en benefici de tots i totes, més enllà de les obligacions legals i, en aquest context, un ajuntament o una administració pública no pot ser menys, per aquest motiu l'Ajuntament de Torrent va decidir fer un pas més en un exercici de transparència i de compromís amb la ciutadania". El primer edil ha destacat que la consecució del reconeixement de AENOR ha arribat principalment gràcies "al treball i a l'esforç dels funcionaris del consistori".

Per la seua banda, el regidor de l'àrea de Gestió de Recursos i Modernització, Andrés Campos, ha repassat al costat de Manuel Herrero, cap de l'àrea de Modernització de l'Ajuntament de Torrent, les dades de la memòria de RSC corresponents a l'exercici 2015-2016, que són els que han portat a obtenir el certificat de AENOR. Així, Campos ha destacat que "aquesta memòria posa de manifest el bon treball que està desenvolupant l'Ajuntament de Torrent en els últims anys, alguna cosa que a més ara certifica AENOR".

Després del lliurament del reconeixement la jornada ha continuat amb una sessió sobre la responsabilitat social en l'administració i el sector públic de la comarca amb representants de Florida Universitària, Fundació Horta Sud, Caixa Rural Torrent, Aigües de l'Horta i Pintures Blatem. Per la seua banda, el professor i investigador de la Universitat Politècnica de València Gabriel García ha ofert una conferència sobre la RSC en el sector de les petites empreses.

 

 

Comentari

Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
35.172.236.135

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat
Vaig oblidar la meua contrasenya

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.