Dimecres, 24 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 30 de novembre del 2018
PATRIMONI CULTURAL

La Torre rep al seu visitant 10.000

La Torre acaba de rebre al seu visitant número 10.000 en el transcurs de la iniciativa "Torre oberta", engegada amb motiu dels 770 anys de la Carta de Poblament de Torrent i gràcies a la qual, els veïns i visitants poden visitar el monument sense haver de concertar la visita ni inscriure's

La Torre acaba de rebre al seu visitant número 10.000 en el transcurs de la iniciativa "Torre oberta", engegada amb motiu dels 770 anys de la Carta de Poblament de Torrent i gràcies a la qual, els veïns i visitants poden visitar el monument sense haver de concertar la visita ni inscriure's. Fins a aquest dissabte la Torre es pot visitar lliurement de 10 a 13 hores i de 18 a 21 hores. El diumenge sol en horari de matins, de 10 a 13 hores. Durant la visita es pot consultar el facsímil de la Carta Poblament i llibres amb imatges i documents històrics de Torrent.
 

Les visites a la Torre segueixen sumant bones notícies després que diumenge passat 25, més de 1.000 persones s'acostaren a la història de la seua construcció i desenvolupament aprofitant les activitats que van tenir lloc entorn de la plaça Major, com la concentració de cotxes clàssics i la clausura de l'exposició amb motiu dels 125 anys de l'arribada del trenet a Torrent.

 

En concret van ser 1.057 les persones que van entrar per la porta del nostre emblemàtic monument durant les tres hores que va estar oberta al públic en horari matinal, la qual cosa suposa un record de visites en una jornada.
 

Els visitants són la majoria veïns del municipi, però també persones altres localitats properes. En acabar la visita, en què es coneix no solament l'evolució de la Torre sinó també de la realitat de Torrent, "els visitants reben una xocolata, un còmic amb la història de la ciutat, un llibre sobre el rossejat i fullets amb l'oferta turística", tal com explica la regidora de Turisme, Susi Ferrer. A més, durant aquests dies, també se'ls obsequia amb unes xapes commemoratives del 770 aniversari de la Carta Pobla.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.141.41.187

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.