Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 28 de novembre del 2018
ELECCIONS MUNICIPALS

Amparo Folgado, candidata a l'alcaldia de Torrent

L'ex-alcaldessa torna a repetir de cap de llista a Torrent amb l'objectiu d'intentar recuperar l'alcaldia per als populars

Al voltant de 300 veïns, segons fonts del partit, varen acompnayar a Amparo Folgado en el seu nomenament com a candidata a l'alcaldia de Torrent, un acte que va comptar amb la presència de la presidenta del Partit Popular a la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig. Els populars de Torrent arranquen així la seua precampanya de cara als comicis de maig. Bonig ha destacat que “Amparo Folgado és el millor exemple del que representa el PP, una gran dona, treballadora i compromesa”. A més ha afirmat que “Torrent té una gran candidata a l'alcaldia i un gran equip per a recuperar junts el projecte de futur que els torrentinos mereixen”.


Després de la intervenció del president local, Vicente Soria. La candidata a l'alcaldia pel PP, Amparo Folgado ha criticat la gestió de l'actual tripartit encapçalat per Ros. “No han fet gens en aquest legislatura” i va assenyalar les principals preocupacions que tots els dies li transmeten els veïns de Torrent, “la falta de seguretat ciutadana, la brutícia en els carrers, l'abandó del centre històric, els impostos elevats, les retallades en benestar social i la paralització de projectes en la ciutat”.


Folgado s'ha compromès a deixar-se la pell pels veïns de Torrent i a comptar amb tots per a “presentar un projecte il·lusionant per a Torrent, amb mesures concretes i realistes que milloren el dia a dia dels veïns de la gran ciutat de Torrent”.



Per la seua banda, la presidenta dels populars, Isabel Bonig, s'ha compromès amb els veïns de Torrent a “eliminar l'impost de successions i donacions” perquè és injust que l'administració cobre a uns fills per heretar l'habitatge que els seus pares han pagat amb la suor del seu front. A més, també va desgranar les principals mesures que engegarà a partir de maig de 2019, si aconsegueix la confiança dels valencians.



Folgado ha destacat que “Bonig és una dona valenta, que ha sabut demanar perdó i ha sabutcapitanear com una gran capdavantera, el projecte del Partit Popular en els moments més difícils”, per la qual cosa ha afirmat que “el pròxim 26 de maig, la Comunitat Valenciana tindrà presidenta de la Generalitat i serà IsabelBonig”.



A l'acte on es va nomenar a Folgado com a candidata a l'alcaldia, ha comptat amb l'assistència de nombrosos representants d'associacions culturals i col·lectius de la ciutat, els expresidents del PP local, Emilio Osca i Benito Nemesio, així com nombrososexconcejales que es van sumar al gruix d'afiliats de la ciutat. 

 

Al costat de la presidenta Isabel Bonig, van acompanyar a Folgado els membres del PPCV, Jaume Bronchud i M. Carmen Contelles. La presidenta comarcal, Reme Avia, diputats provincials i de la gestora provincial, José Vte.Anaya i Modest Martínez. Així com portaveus i regidors de la comarca.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.227.114.125

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.