Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 28 de novembre del 2018

Ciudadanos i PP denuncien pintades en Madre Sacramento

El centre va eliminar immediatament aquests grafits en els quals es podia llegir “la seua riquesa la nostra misèria” amb un símbol comunista, “ni 1 euro a la casposa església” i “fora les empreses de l'educació”

La denúncia de Compromís sobre el "greu adoctrinament homòfob" que segons els nacionalistes estava duent a terme el centre escolar Mare Sagramente segueix portant cua. Aquesta vegada en manera de pintades, i és que dies després que saltara la notícia, el centre catòlic es va despertar el matí del 27 de novembre amb pintades en les parets de fora del centre en el qual es podia llegir "la seua riquesa la nostra misèria" amb un símbol comunista, "ni 1 euro a la casposa església" i "fora les empreses de l'educació".

 

Aquests fets van ser denunciats per Cs i PP ja han anunciat que presentaran una moció conjunta al ple per a denunciar aquests actes vandàlics.Segons Cs, des del col·legi afirmen que "no és la primera vegada i bé és cert que la denúncia de Compromís cap a aquest centre ho pot haver deixat en un punt de mira per a qualsevol persona que no simpatitze amb l'església".

 

El portaveu de Cs, Enrique Campos ha expressat el seu malestar en entendre que, "aquest centre aquesta en el seu total dret d'impartir classes perquè així ho té concertat i que aquest tipus d'actes en contra de l'església atempta contra la llibertat religiosa". També recorda que qui fa aquests actes, "no té en compte que és un centre escolar i que allí acudeixen estudiants menors, la qual cosa agreuja àdhuc més el fet".
 

Des del PP, el seu portaveu, Amparo Folgado, també ha mostrat la seua repulsa davant aquestes pintades. "La meua rotunda condemna i la del Partit Popular cap a les pintades que ha rebut el centre i espere que la resta de partits també ho condemnen".
 

Per la seua banda el portaveu socialista, Andrés Campos, ha condemnat també les pintades, "pel seu lloc que condemnem aquest acte vandàlic com condemnem tots els que desgraciadament ocorren en la nostra ciutat".
 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.215.183.194

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.