Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 28 de novembre del 2018
MÚSICA

"Els dies i les Dones "arriba a l'Auditori

El grup Sis Veus, format per la cantant i guitarrista Eva Dénia, la violoncel·lista Merxe Martínez, la multiinstrumentista Maribel Crespo (membre del mític grup Al Tall) i les cantaores Lola Ledesma, Maria Amparo Hurtado i Patxi Ferrer, llança el seu segon projecte, titulat “Els dies i els dones”

El grup Sis Veus, format per la cantant i guitarrista Eva Dénia, la violoncel·lista Merxe Martínez, la multiinstrumentista Maribel Crespo (membre del mític grup Al Tall) i les cantaores Lola Ledesma, Maria Amparo Hurtado i Patxi Ferrer, llança el seu segon projecte, titulat “Els dies i els dones”. El primer, aparegut baix l'etiqueta “Sis veus per al Poeta”, va ser un homenatge a Vicent Andrés Estellés, on incorporaven els seus poemes a ritmes i formes de la música tradicional valenciana. Un espectacle nascut a l'abric de les festes que cada any se celebren en honor del poeta de Burjassot i que les valencianes porten rodant més de cinc anys, amb una excel·lent acollida. 

 

En aquest segon treball, Sis Veus tornen a indagar en l'enorme patrimoni musical d'arrel popular: batre, seguidilla, jota, bressol, havanera, malaguenya, bolero... Cada gènere al servei d’un moment diferent del cicle de la vida, on la dona és protagonista. Peces tradicionals amb lletres i arranjaments nous, però també composicions pròpies d’inspiració tradicional. 

 

Uns poemes compostos per a l'ocasió per Lola Andrés, una de les veus més originals de la lírica valenciana actual (amb diversos llibres i premis prestigiosos), entrellacen les cançons en forma de recitatiu i estructuren el conjunt.  En la producció del disc ha estat Carles Dénia, el nom del qual és garantia d'originalitat i qualitat extrema. Del disseny de la carpeta s'ha encarregat Tesa Crespo, com ja ho va fer en l'anterior CD, imprimint així un caire visual característic a la imatge d'aquest grup de dones, que, una vegada més, farà parlar.

 

El concert de presentació tindrà lloc a l’Auditori de Torrent el divendres 30 de novembre a les 20.30 h. Entrades a la venda en www.auditoritorrent.com i a les taquilles de l’Auditori (dijous de 17 a 20 h, divendres d’11 a 13 h i des de 2 hores abans del començament de cada espectacle).

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.145.163.58

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.