Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 27 de novembre del 2018

Madre Sacramento: "El contingut que denuncia Compromís ja no figura en el manual"

En centre ha emés un comunicat en el seu web en la qual en l'actual manual que utilitzen els alumnes no conté "cap al·lusió homòfoba ni de menyspreu per a cap col·lectiu, perquè el nostre centre mai ha discriminat a cap persona sota cap condició"

Finalment el col·legi Madre Sacramento ha emés un comunicat per a defensar-se de les acusacions de Compromís en les quals es titllava de "grave adoctrinament homòfob" un manual que s'estava impartint en el centre en el Cicle Superior de Formació Professional d'Educació Infantil. Segons el comunicat del centre educatiu, dirigit per la fundació argentina FASTA, s'afirma que "el material al qual es fa referència es va actualitzar en el seu moment i no apareix en el manual actual".

 

La suposada denúncia del partit polític, segons declaracions del centre, correspon a un "sol paràgraf d'unes anotacions de l'assignatura "Intervenció amb famílies i atenció a menors" del curs passat, 2017-18, sobre el matrimoni i la família. Per tant, la denúncia de Compromís es basa en un document que ja no s'usa en el cicle, ni en el col·legi".
 

A més declaren que "ara com ara l'adreça no té constància de cap denúncia contra el centre. Llocs en contacte amb la inspecció educativa, amb la qual treballem de forma habitual, ens ha comunicat que tampoc té coneixement de la denúncia". I van més enllà, "l'actual manual que utilitzen els alumnes no conté cap al·lusió homòfoba ni de menyspreu per a cap col·lectiu, doncs el nostre centre mai ha discriminat a cap persona sota cap condició, i sempre ha complit amb les pautes per a la formació relatives a la identitat de gènere establides en les normatives vigents".
 

Des del centre s'han posat en contacte amb l'Ajuntament per a intentar resoldre aquest assumpte amb Compromís i mostren tot el seu suport al personal docent del centre al mateix temps que envien un missatge de tranquil·litat per als pares i mares del col·legi.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.190.217.134

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.