Dimecres, 24 de Abril del 2024

Actualitzada Dimarts, 23 de Abril del 2024 a les 11:39:51 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 27 de novembre del 2018
MÚSICA

José Antonio Taula Morillo rep el reconeixement "Torrentins que fan banda"

Després de Ramón Hernández Yago i Ricardo Yago Soler, José Antonio Taula Morillo protagonitza el tercer capítol d'aquesta sèrie de reconeixements als torrentins que de manera anònima treballen per la música a Torrent

L'Auditori de Torrent es va vestir de gala dissabte passat per a retre homenatge a José Antonio Taula Morillo, destacat clarinetista i professor de la banda del Cercle Catòlic de Torrent. José Antonio va rebre el reconeixement "Torrentins que fan banda", un premi al seu treball, dedicació i responsabilitat amb l'escola de música i la banda.
 

L'acte va tenir lloc durant el concert extraordinari de Santa Cecília i va estar marcat per l'emotivitat i sentiment. Abans de rebre el reconeixement es va projectar el documental "El clarinetista satisfet", títol que dóna nom també al llibre en homenatge al músic. Tot açò ens endinsa en la vida musical i familiar de José Antonio. A més l'acte va servir per a presentar en públic als nous músics als qui ja se'ls va donar la benvinguda la passada setmana en la recepció celebrada en l'ajuntament.
 

Durant l'acte no van faltar les paraules d'afecte i afecte de la seua dona i els seus fills així com de l'alcalde Jesús Ros "Torrent t'agraeix el teu treball per la banda i per la música sent un dels pilars fonamentals del Cercle Catòlic i sent part de la vida musical i de les tradicions de la nostra ciutat". Susi Ferrer, regidora de Cultura, va voler destacar el lliurament de José Antonio a la música i a la banda: "La teua implicació, José Antonio, té el seu reconeixement, perquè Torrent és una ciutat amable, que avui es reuneix amb la voluntat d'agrair la teua contribució per a fer banda i fer poble".
 

En aqueix sentit, Carlos Piles, president de la banda del Cercle Catòlic, també va agrair el treball i constància de José Antonio. Finalment José Antonio va prendre la paraula i va agrair a la seua família, a la banda i al consistori el suport i el reconeixement.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.224.63.87

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.