Actualitzada Dijous, 25 de Abril del 2024 a les 12:15:08 hores

Dimarts, 27 de novembre del 2018
FUTBOL

El Torrent colíder provisional

Els de Sant Gregori van marcar 4 gols al Castellar Oliveral. El joc de toc i l'estratègia a pilota parada van desarborar a un rival que va entrar en pànic en cada pilota que arribava a la seua àrea

El Torrent va recuperar les millors sensacions en el Sant Gregori i el Castellar Oliveral va ser la víctima perfecta. Una primera part pletòrica de convicció, amb el millor joc combatiu de la temporada, va intimidar de tal manera als de Miguel Garrido que van bastar 45 minuts per a sotmetre el partit al seu dictat. El joc de toc i l'estratègia a pilota parada van desarborar a un rival que va entrar en pànic en cada pilota que arribava a la seua àrea.

En el minut 7 un córner tret per Parra -Vaja partidàs del mestre, dues assistències, un gol i la dedicatòria a la graderia i a la seua família!- ho va rematar Álvaro Beguer i ho va traure en la ratlla de gol un defensa visitant. Va ser un auguri del qual se li venia damunt. El Torrent va inocular un dard paralitzant als xavals del Castellar i en una jugada similar, minut 25, va arribar l'1-0. Una altra pilota parada de Parra, un centre lateral, es converteix en assistència i caramel per al poder de Galindo, que caboteja per a dalt i deixa en evidència a la defensa. Parra es va convertir en un torturador professional.

Dos minuts després, un altre centre seu va estar a punt de suposar el segon gol amb la rematada de Mario Tadeo. Però el segon va arribar en el minut 36. A partir d'una falta en la frontal. Alfon llança un míssil que Alfredo buida fort, però en la balconada de l'àrea apareix el depredador Sergio Vargas, que de primeres, enganxa un tret creuat al pal llarg, impossible per al meta rival.

Els jugadors de Miguel Garrido es van retirar al vestuari i van eixir sense la mentalitat suficient per a afrontar la seua Everest particular. L'equip que havia aconseguit un empat contra el líder (anava guanyant 1-2 a Utiel en el m.93) va acabar per fer-se l'harakiri en el Sant Gregori. Kevin va cometre una falta evitable que li va suposar la segona groga en el minut 56 i el recentment incorporat Vila va fer una entrada temerària sobre Parra que li va valdre la roja directa en el minut 71.

El que és el futbol, Parra, retorçant-se de dolor i a punt d'abandonar el camp i fer saltar les alarmes per una possible lesió, es va recuperar per a marcar en el 75', un gol d'autor. Tècnica i talent per a resoldre quasi sense angle en l'àrea. Acomodant el seu cos a l'esquerra i amb l'interior, adreçant la pilota a la seua dreta, al pal llarg. En el minut 81, per a completar el seu catàleg, trepitjant àrea, centra aquesta vegada amb l'esquerra perquè remate el xaval Carlos Ruiz. Aparició prometedora d'aquest jove de 19 anys, que va marcar el 2-3 en la victòria del passat diumenge contra el Raig SAB i set minuts després d'estar en el camp.

En el fet d'haver-hi del míster local, Rodri, cal posar la confiança que està atorgant als xavals de casa. Iván Magdaleno, avui titular; Carlos Ruiz, dos gols en dos partits i titular en l'últim partit, i el debut en l'eix de la saga de Miguel. Torrent, colíder provisional i amb tres reptes importants a la vista per a consolidar les seues aspiracions. La setmana que ve visita La Torre i rebrà a casa a Burjassot, sisé, i Utiel, primer. Una bona anàlisi per a la sang Taronja.