Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 13:32:43 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 27 de novembre del 2018
BÀSQUET

Les sèniors guanyen al Picanya a casa

Partit molt important on es jugaven la passada a la fase d'autonòmica i que varen superar per 65-54

Partit molt important on es jugaven la passada a la fase d'autonòmica. Comencem tots dos equips veient el cèrcol molt fàcil encara que nosaltres vam tenir molts errors des de la línia de tirs lliures el que va provocar perdre aqueixa xicoteta renda i arribar 20-20 en finalitzar el primer període. En el segon i tercera cambra pugem la intensitat defensiva i seguim trobant la manera de fer mal en atac per a anar-nos en el marcador fins a una renda de +19.

 

Elles no es van donar per vençudes i nosaltres baixem el ritme el que va provocar que reduïren la distància fins als 8 punts però vam poder mantenir la calma i tancar el partit amb aquesta victòria tan important. Com a nota negativa els 18 tirs lliures fallats cosa poc habitual en les meues jugadores, d'altra banda molt content amb els meus 12 guerreres i donar-li l'enhorabona pel bon treball realitzat, ara a intentar barallar per la primera plaça del grup.

 

JUNIOR
O.B.F TORRENT 78 - 31 EL PILAR C
Ens vam posar per davant del marcador des del primer minut, acabant la primera cambra 28-10. A partir d'ací comencem a posar en pràctica diferents defenses per a treballar de cara a futures trobades i gràcies a la seua defensa en zona també vam poder treballar atac a aquesta defensa. A destacar l'actitud de l'equip que des de principi a fi ha mantingut la intensitat, sempre concentrades.

 

CADET
CARVA UBF TORRENT 58-18 CB OLIVA MOMPÓ-OPTICA
Jornada de transició, ja que tots els partits cal jugar-los i no hi ha enemic xicotet, contra un equip amb menys recursos que el nostre.  A destacar que hem pogut posar en pràctica moltes coses de les quals assagem al llarg de la setmana i que segur ens faran falta tenir ajustades en un futur. També ha servit per a veure com alguna de les nostres jugadores es retroba amb la canastra i crear una dinàmica més positiva.

 

Finalment aprofitem aquesta jornada per a recarregar piles i fixem el nostre objectiu en la setmana vinent. Amb una miradita de reüll als resultats de la resta del grup.




INFANTIL
UBF TORRENT 43-73 PORT DE SAGUNT

El partit va començar amb certa igualtat, però a partir del segon període el rival ens va superar en intensitat i ganes. A partir d'aquest període l'equip no va alçar cap, i el rival ho va aprofitar per a guanyar més distància en el marcador. Per descomptat, el rival no era un equip tan superior com reflecteix el marcador, ja que el partit d'anada ens els portem al nostre favor per 1 punt. Les nostres xiques hauran de millorar la seua actitud i jugar en equip per a seguir creixent! 1,2,3! Torrent!


ALEVÍ B
C.D. CALASANZ 39 - 28 O.B.F TORRENT 
Nostres xiques van demostrar que saben defensar, aqueixa bona defensa ens va portar a començar l'últim quart empat a 26. Però el mal encert en els tirs sota el cèrcol i el seu bon encert de tirs de tres, van fer que s'anaren en el marcador, malgrat que vam tenir segones i terceres oportunitats després de rebot ofensiu no vam saber aprofitar-les. A destacar el bon joc amb passades i l'actitud defensiva.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.145.12.242

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.