Dilluns, 26 de novembre del 2018
FUTBOL SALA

Golejada del Hispanic a l'Alagón

Després d'una ratxa negativa de resultats de l'equip de Torrent, aquesta jornada en el Anabel Medina, davant un centenar de persones es rebia la visita d'Av. Alagón FS, equip de la part baixa de la taula

Després d'una ratxa negativa de resultats de l'equip de Torrent, aquesta jornada en el AnabelMedina, davant un centenar de persones es rebia la visita d'Av. Alagón FS, equip de la part baixa de la taula, conjunt jovencísimo i inexpert per a la categoria, amb una mitjana de 18 anys i tres jugadores amb 15 anys però capaç de complicar-li la vida a qualsevol equip.

Les torrentines necessitaven realitzar un gran partit per a demostrar a la seua afició que segueixen sent aqueix equip que la passada temporada enlluerne i es quede a les portes de la promoció a la màxima categoria.
La primera meitat ha sigut un monologo de l'equip valencià que no ha donat opcions a les aragoneses, amb prou faenes passats els 30 primers segons després d'una gran combinació local Neus ha posat l'1-0 per a les negres, el joc torrentins ha seguit intens, ràpid i vistós davant un equip aragonés totalment rendit després del segon gol de Paula Serra després d'un servei de banda en el minut 6, el 3-0 un minut més tard de Neus després d'una passada de Lotis, el 4-0 al revés xut de Neus al travesser i Lotis caboteja al fons de la xarxa, el 5-0 després d'una contra en el minut 11 obra de Paula Muñoz, el 6-0 en el minut 14 després d'una jugada de contra de Romina que combina amb Isa i marca, el 7-0 en el minut 16 obra de nou de Isa a passada de Palanca, el 8-0 en el minut 18 obra de Neus, ressaltar que lestorrentinas han fallat un penal.

Destacar el joc d'aquests primers 20 minutos de les valencianes, sense cap dubte els millors de la temporada i tot que no ha entrat des d'en les últimes jornades ha entrat en aquesta primera meitat. En la segona meitat Alejandro Camín “Jano”tècnic aragonès a sorprés a tots en el pavelló, fins i tot alguns pensaven, “està boig, jugant de cinc des de l'inici davant un equip superior, la que els va a caure”, doncs amb el pas dels minuts la seua valentia a donat fruits, doncs jugant de cinc el seu equip tenia més l'esfèric i menys les torrentinas, que tampoc han pressionat a l'excés, limitant-se a culminar les ocasions que se li han anat presentant. El joc de cinc de les aragoneses era més efectiu i han disposat d'alguna ocasió, tenint en la seua jugadora Irene a la més destacada jugant de portera jugadora i movent l'esfèric de forma magistral amb amb prou faenes 15 anys i amb prou faenes 1´50 m, d'altura.

El primer gol valencià de la segona meitat obra de Iciar en el minut 22 després d'una contra 9-0, el 10-0 robatori de Paula Muñoz en el minut 24 que combina amb Palanca i marca, Paula Serra ha fet l'11-0 després d'una contra en el minut 29, en el minut 35 Isa combina amb Lotisi mana l'esfèric per a fer el 12-0 i gràcies al sacrifici i esforç aragonés en el minut 39 després d'una bonica combinació Patri ha fet el 12-1 definitiu amb el qual s'ha arribat al final de la trobada.

Partit dominat clarament per les torrentines que han tancat la trobada en la primera meitat i sobretot amb la sensació del magnífic joc desenvolupat fent recordar l'esperit d'equip de la passada campanya.
La pròxima jornada les d'Angel Zurilla hauran de rubricar davant Eixample a Barcelona la millorança del dia, ja que parlar d'Eixample és parlar d'un dels millors equips del grup