Dissabte, 27 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 13:32:43 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 20 de novembre del 2018
POLÍTICA

Iniciativa demana primaries en Compromís per Torrent i anúncia que impugnarà la llista

Segons María Jesús Herrada la llista no ha sigut aprovada per el 80% de l'assamblea com marca el reglament per a ser vàlida

Compromís per Torrent torna a bullir a uns mesos de les eleccions com fa quatre anys. Si en aquella ocasió les primàries van donar com a candidat a Pau Alabajos amb la polèmica exclusió de l'històric Vicent Beguer, ara la polèmica ve per la no celebració de primàries a Torrent. Inicitiva per Torrent ha reclamat que se celebren les primàries com marquen els estatuts de la coalició i s'òbriga la participació a la societat com fa quatre anys.  El seu portaveu, María Jesús Herrada ha criticat que no hi haja "renovació" ni "aire fresc" i que els llocs de la llista electoral estiguen formats pels mateixos membres de l'executiva. A més, assenyalen que la llista ha sigut votada per menys del 80% de l'assemblea incomplint la normativa vigent.


El passat mes de juny l'assemblea de Compromís per Torrent va decidir per un 92% dels vots que anara l'executiva la que elaborara la llista electoral per a maig de 2015. Només uns dies abans es creava el col·lectiu d'Iniciativa a Torrent, un fet que des d'aquest col·lectiu consideren una maniobra intencionada per a evitar la celebració de primàries. A més, considera que les dues persones incloses en la llista no han sigut confirmades pel col·lectiu de Torrent.  


En l'assemblea d'ahir van estar presentes representants del partit a València que segons Iniciativa s'han negat a confirmar la llista triada a Torrent. María Jesús Herrada considera una "imprudència total" haver donat aquest pas i anuncien que impugnaran el resultat.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.136.18.48

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.