Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 20 de novembre del 2018

El PP denuncia la falta de seguretat en el centre històric de Torrent

El PP demana més seguretat en la zona, la volta de la Policia de Barri i millorar la il·luminació en el centre històric. Els veïns es queixen, segons el PP, "amb els últims incidents tenim por fins a eixir a tirar el fem" i demanen més seguretat en la zona, la volta de la Policia de Barri i millorar la il·luminació en el centre històric

Només han passat uns mesos des que morira una veïna del carrer de Santa Ana, després d'haver patit una estirada i que una altra veïna patira contusions per aquest mateix motiu, un altre assalt a una dona ha tornat a posar en suspens al veïnat dels carrers del cas antic entre el carrer de Pare Méndez i Fra Luis Amigó.
 

En aquesta ocasió el succés va tenir lloc en la cantonada del carrer Ejercito Español, quan una dona anava passejant el gos a última hora de la vesprada. Segons ella mateixa compte en la seua denúncia a la Policia Nacional, se li van acostar quatre homes amb actitud molt agressiva intentant furtar-li el que portava damunt. En adonar-se que no portava gens de valor van començar a sacsar-la, a insultar-la i a amenaçar-la, arribant fins i tot a propinar-li diverses puntades al gos. La situació es va complicar quan els assaltants li van exigir anar a la seua casa per a desvalisar-la, però l'actuació d'un veí que va donar la veu d'alarma els va dissuadir i van fugir del lloc.



El PP de Torrent ha rebut nombroses queixes de veïns de la zona, preocupats per la falta de seguretat. Els populars denuncien que "l'eliminació de la Policia de Barri en 2015, ha incrementat la sensació d'inseguretat entre els veïns, sumat a l'escassetat d'il·luminació amb el canvi de fanals". Precisament i a causa de la falta de seguretat, veïns de Pare Méndez i Sant Antonio de Pàdua, van presentar signatures a l'Ajuntament de Torrent perquè actuara en una finca plena d'okupes, que atemorien al barri.
 

Molts veïns mostren la seua preocupació perquè aquest ja no és un succés aïllat, sinó que és un dels molts que estan patint, en diferent consideració, en aquest barri. Alguns d'ells denuncien que és freqüent trobar a un grup de joves que molesta als comerços de la zona, comet xicotets furts o desbarata el mobiliari urbà. "Si els dius alguna cosa, se t'encaren i arribes a espantar-te" –afirma un altre veí-. "L'altre dia els vaig cridar l'atenció perquè estaven sacsejant un arbre amb la intenció de robar una bicicleta que estava ací lligada i em van increpar amb grans veus".
 

Aquesta sensació d'inseguretat s'agreuja perquè en massa ocasions l'enllumenat públic no s'encén de nit o s'apaga massa prompte, com també han denunciat els populars. "Fa uns dies vam estar dues nits consecutives sense llum en el carrer, no per cap avaria, doncs en les cases sí que hi havia i als matins els fanals romanien diverses hores enceses". Ara s'apaguen al voltant de les sis del matí, quan encara és molt fosc. "Amb els últims incidents tenim por fins a eixir a tirar la brossa", comentava una altra veïna.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
54.225.56.41

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.