Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 16 de novembre del 2018
PLUGES

El Consorci de bombers es reforça davant la previsió de fortes pluges

Al Centre de Comunicacions del Consorci hi haurà també dos operadors de comunicacions més,per a millorar l’atenció telefònica i gestió de les emergències, i un oficial més de guardia localitzable. A més comptem amb tot el material específic per a rescats i salvament així com bombes d'aigua per a possibles buidatges d'aigua.

El Consorci Provincial de Bombers de València es reforça davant la previsió de fortes pluges. A partir d'aquesta vesprada i durant la nit es reforçarà el personal operatiu en la zona sud de la província de València. "Anem a incrementar les dotacions per a les pròximes hores amb un cap de parc addicional en tota la zona sud, 2 bombers addicionals en les zones 4 i 5 (Alzira i Gandia), els bombers voluntaris de Navarrés i Vallada també s'activaran en els parcs", ha explicat el president del Consorci, Josep Bort.            

 

Al Centre de Comunicacions del Consorci hi haurà també dos operadors de comunicacions més,per a millorar l’atenció telefònica i gestió de les emergències, i un oficial més de guardia localitzable. A més comptem amb tot el material específic per a rescats i salvament així com bombes d'aigua per a possibles buidatges d'aigua.

 

RECOMANACIONS
El Consorci recomana netejar les baixants i canalitzacions dels habitatges i retirar de l'exterior els objectes que puguen ser arrossegats per l'aigua.

 

Una vegada iniciada l'emergència, retira els vehicles de les zones que puguen inundar-se. Allunya't de les riberes dels rius i barrancs i no romangues en els ponts. Localitza els punts més alts de la zona on et trobes per a dirigir-te cap a ells en cas que es produïsca la inundació.


Usa el vehicle només si és absolutament imprescindible. Circula per carreteres principals i autopistes, moderant la velocitat. No intentes mai creuar un pont que oferisca dubtes sobre la seua resistència.
No estacions en llits secs ni a la riba de rius, per a evitar ser sorprès per una crescuda d'aigua o riuada.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
44.212.26.248

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.