Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 13:32:43 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 15 de novembre del 2018
URBANISME

Ros anuncia un pla d'ajuda a la reforma d'habitatges en el barri antic

La iniciativa anirà inclosa en l'esborrany de pressupostos que està elaborant l'equip de l'alcalde de Torrent i en el qual es barreja un total de 400.000 euros

L'alcalde de Torrent, Jesús Ros, ha anunciat un pla d'ajudes per a la reforma d'habitatges en el centre històric de Torrent. Aquesta iniciativa s'inclourà en l'esborrany de pressupostos que està elaborant el seu equip amb una inversió de prop de 400.000 euros. Aquestes ajudes tenen com a objectiu, "revitalitzar aquesta part de la ciutat i facilitar que els torrentins puguen triar aquesta zona de la capital de l'Horta Sud per a viure".

 

Segons va indicar Jesús Ros, aquestes ajudes aniran destinades a subvencionar la rehabilitació i reforma d'habitatges que estan protegides, encara que el reglament per a adjudicar-les i els criteris estan encara per definir. "Les ajudes podran arribar fins a un màxim de 30.000 euros en processos integrals", va indicar Ros a més d'afegir que són per a la zona del PEPRI i "per a qualsevol casa que necessite el permís de la conselleria per a fer una obra.

 

Aquest pla pretén ser un impuls al centre històric de forma paral·lela al desenvolupament de nombroses obres de reurbanització dels carrers de les zones més antigues que estan a punt d'engegar-se. Ros també té clar que, "encara que els pressupostos no tiren endavant cercarem la fórmula en manera de modificació de crèdit per a tirar avant aquestes ajudes". A més, el màxim edil va recordar que des de 2015 s'han concedit 40 llicències d'obres en el centre històric.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.15.156.140

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.