Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 13:32:43 hores

Dimarts, 13 de novembre del 2018
FUTBOL

El Torrent empata davant el Requena amb un polèmic arbitratge

Els del Sant Gregori van acabar amb 9 jugadors en la seua tercera trobada en 6 dies. Després del mal glop de perdre contra el Recanvis Colón, quan guanyava en el 82' per 0-1 i superar-ho amb la victòria el dimecres per 0-3 a Quart de Poblet, el partit es presentava com una gran oportunitat no perdre el tren del grup de cap

El Torrent CF disputava la seua tercera trobada en 6 dies. Després del mal glop de perdre contra el Recanvis Colón, quan guanyava en el 82' per 0-1 i superar-ho amb la victòria el dimecres per 0-3 a Quart de Poblet, el partit d'avui es presentava com una gran oportunitat no perdre el tren del grup de cap. Però les absències dels taronja (Pedro, per sanció, clau en la zona de creació; Alfon, per sanció i Sergio Vargas, tocat, màxim golejador de l'equip) i un arbitratge molt rigorós, que li va deixar amb 9 jugadors, va fer que l'equip local no poguera fer valdre el golàs de Filipe res més començar la segona part.

El partit enfrontava a la cambra contra el cinqué classificat i l'equilibri va ser la nota dominant en la primera part. La batalla tàctica que van plantejar els estrategues, Rodri i Javier Bera, es va convertir en competida partida d'escacs que va acabar en taules, on les fases defensives de tots dos equips curtcircuitaren la seua inspiració atacant. Era qüestió de detalls i de qualitat individual. I açò va succeir amb prou faenes va començar el segon acte. Una jugada individual per banda de Filipe, en el 48', acaba amb un desborde i un llançament inversemblant, quasi des del córner, que supera a l'exporter del Torrent Lucas Luz. Una autèntica obra d'art.

El Torrent se sent a gust per davant en el marcador i el rival necessita portar la iniciativa. L'equip es va créixer i va sembrar el dubte en el Requena que no concretava ni domini ni ocasions. Però de nou un detall va canviar el guió del partit. Filipe, autor del gol de la jornada, que portava una targeta (51'), i que l'àrbitre va semblar no recordar, desplaça la pilota amb prou faenes uns metres quan havia de traure de porteria el Requena. El Sr. Ramírez, en una interpretació desmesurada del Reglament, li va mostrar la groga. Va ser llavors quan el seu assistent li va dir que ja portava una i no té més remei que expulsar-li (61').

En un nou escenari d'inferioritat, el Requena va mostrar convicció i molt bon tracte de pilota, però la defensa del Torrent no concedia oportunitats. Però en el m. 78', un centre de Robert ho remata Raúl García de cap i després de pegar en tots dos pals, acaba en les malles de Toni Belmonte però l'assistent anul·la el gol per fora de joc, protestat pels visitants. Però encara hi havia més. En el m. 81', en una jugada en atac del Torrent, el Requena recupera la pilota i Zamora xoca per darrere amb un jugador visitant. L'àrbitre, molt rigorós, li mostra la segona groga i el Torrent es queda amb nou.

Una decisió controvertida perquè és molt infreqüent que, després d'expulsar a un jugador local per desplaçar la pilota, tornar a expulsar a un altre, sense intervenir violència. A partir d'ací, el Requena es va llançar a la desesperada, però amb una precipitació que creava més ansietat que ocasions. La graderia patia menys de l'esperat. Però la fortalesa defensiva es va trencar a pilota parada. La pissarra de Javi Bera va donar els seus fruits. Un córner al primer pal, que perllonga de cap el central Pedro i Verdés remata de cap aconseguint l'empat. Un punt que va saber a poc a tots dos entrenadors i un partit que va tenir un protagonista inesperat: l'àrbitre.