Dimecres, 24 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 13 de novembre del 2018
BÀSQUET

Les sèniors del UBF guanyen al Sagrado Corazón per 50-54

Partit igualat de principi a fi on vam ser capaces de moure la pilota amb sentit en moltes parts del partit i trobant posicions de tir però avui no vam tenir un gran encert

Partit igualat de principi a fi on vam ser capaces de moure la pilota amb sentit en moltes parts del partit i trobant posicions de tir però avui no vam tenir un gran encert. Sí que vam estar molt intenses en defensa quasi tota la trobada menys un parell de contraatacs d'elles que ens adormim una mica. Un altre final atapeït que vam saber portar al nostre joc més pausat i emportar-nos una altra victòria important. Destacar el debut de Miriam la júnior, on va quallar uns bons minuts i va demostrar que aquest és el primer partit de molts amb el sènior.

 

CADET
CB TAVERNES DE VALLDIGNA 49–68 CARVA UBF TORRENT
Jornada en la qual ens tornem a enfrontar a l'equip amb el qual no fa molt disputem i conquistem la final de Lliga Valenciana. Dues primeres cambres amb molts errors per part de tots dos conjunts i amb una baixa anotació. Però un 3r i 4° cambres, en els quals vam poder veure un molt bon i intens treball defensiu, ràpides de mans, atentes en les ajudes i ràpides en la majoria de les eixides de pilota al contraatac va fer que aconseguírem un parcial de 4-33 que va minar moralment a les nostres rivals.

 

La segona part de la trobada, ja amb més tranquil·litat pel matalàs de punts, no es va baixar la intensitat del joc i seguim augmentant la diferència que ens va permetre seguir gaudint del joc en la pista i en la graderia.
Aquesta vegada hem estat amb més "espurna" i s'ha notat, encara que cal seguir treballant amb les passades i l'assignatura pendent que són els rebots. Acabem la primera volta amb bones sensacions i ens preparem per a la pròxima setmana on ens tornem a enfrontar amb les líders del grup. Gandia ens espera!!

 

INFANTIL
VILLAREAL 37 - 45 UBF TORRENT
El partit d'aquest cap de setmana va ser una trobada molt disputada fins als últims minuts! El partit va ser a favor de les de Vila-Real, fins que les nostres guerreres van eixir amb totes les seues forces i amb diversos parcials positius gràcies a la pressió defensiva aconseguim una màxima de 14 punts a favor. Llavors, Vila-Real va reaccionar, encara que ja era massa vesprada per a aconseguir-nos i les nostres xiques es emporten la seua segona victòria a domicili! Seguim treballant! 1,2,3 Torrent!!!

 

ALEVÍ
PURESA DE MARIA 54 - 13 O.B.F. TORRENT
Des del principi l'equip local controla el marcador. Els nostres alevins no van ser capaços de passar la pilota al camp d'atac per falta de moviment a la recepció de la passada i per passades imprecises. Comencem adormides la primera cambra però a poc a poc vam ser sent més intenses en defensa i açò ens permetia realitzar algun contraatac que acabava en canastra. Cal destacar les ganes de les nostres xiques que no van abaixar els braços en cap moment, intenses en defensa fins a l'últim segon de partit.

 

MARISTAS VALÈNCIA 35- 66 UBF TORRENT
Partit en el qual ens enfrontàvem els dos equips invictes. Un parcial 16- 4 a favor nostre, deixava clar les nostres intencions. Molt bon rival en el qual la seua jugadora nombre nou amb 17 punts ens feia molt dany havent d'alternar amb diverses jugadores la seua defensa. En atac hem pogut observar que està consolidat el fet de passar i tallar i veient nombroses inversions de pilota fins a la millor opció alguna d'elles acabades amb tirs precisos.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.224.63.87

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.