Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Dilluns, 12 de novembre del 2018
FUTBOL SALA

L'Hispánic cau front el Castelldefells per 6-1

Castelldefels, sempre ha sigut una població en la qual l'equip torrentí ha donat una molt bona imatge en cada visita. Però no ha sigut així, després d'una primera meitat amb moltes alternançes i ocasions per a marcar per tots dos conjunts

Castelldefels, sempre ha sigut una població en la qual l'equip torrentino ha donat una molt bona imatge en cada visita, en la temporada 2015-16 queien en un partit trepidant 7-6, en la 2016-17 vencien 4-5 en un altre igualadísimotrobada i la passada temporada les de Torrent, sorprenien a les castelleras 0-8, per la qual cosa s'esperava un partit igualat i amb suspens fins al final. Però no ha sigut així, després d'una primera meitat igualadísima amb moltes alternançes i ocasions per a marcar per tots dos conjunts on les grogues s'han anat al descans amb 1-0 i la sensació de que perfectament podia haver sigut a l'inrevés.

La segona meitat ha sigut per a oblidar per leshispanicas que per moments han fregat quasi el ridícul com a equip, veient-se un conjunt trist en el seu joc, on solament s'han vist individualitats volent fer cada jugadora la guerra pel seu compte, deixant oblidada aqueixa imatge que els atresora de bloc compacte que juga de memòria i que defensa asfixiant a les rivals.

La primera meitat d'infart amb joc brillant de tots dos blocs amb ocasions en ambdues àrees, on Nayeli i Marga han estat fantàstiques resolent amb encert les seues intervencions, amb uns primers minuts en els quals lestorrentinas han portat el pes de trobada, i on s'han vist ràpides transicions de les valencianes en les quals Lotis, Neus i Palanca veian una vegada i una altra com els seus trets fregaven els pals de la porteria de Nayeli, no obstant açò l'equip torrentino aquesta temporada segueix sumant desgràcies i pocs gols ja que en el minut 10, ha sigut Claudia la que ha posat l'1-0 en l'electrònic, les d'Angel han reaccionat bolcant-se en atac amb diverses ocasions de Palanca, Lotis i Romina que Nayeli ha desbaratat, arribant al descans amb l'1-0.

La segona Meitat quasi ha sigut un monologode les castelleras en joc ofensiu davant un equip valencià desconegut totalmentdescoordinado en atac i desastre en defensa, tirant per terra el bon treball dels primers vint, malgrat que en els primers cinc minuts leshispanicas han disposat de dues ocasions molt clares d'empatar per mitjà de Lotis i Romina, no obstant açò han sigut les d'Iván les que en el minut 25 han ampliat diferència 2-0 per mitjà de Leiza i segons més tard, més desgràcia per a les valencianes que han vist com Marga es retirava lesionada després d'un xoc amb la japonesa Ayaka, sent substituïda per Aida, que sense donar-li temps a situar-se baix pals veia com Leiza cap al 3-0 minut 26, que ha sigut la punta perquè l'equip valencià s'enfonsara i esdescoordinada i començara a jugar més de forma individual que col·lectiva malgrat que en el minut 28 les torrentinas s'han trobat amb un penal fruit d'un rebuig de Nayeli que dóna en la mà de Ayaka i el llançament ho materialitza Paula Serra 3-1 en el minut 28, les d'Angel ho han seguit intentant però amb més cor que cap per mitjà de Carlota poc acompanyada, les grogues continuaven disposant d'ocasions que han errat de forma inexplicable, el 4-1 s'ha fet esperar i no ha arribat fins al minut 35 obra de Laia Vidal, Angel ha manat a les seues jugar de cinc i després de traure de centre pèrdua de pilota i novament Laia Vidal puja el 5-1, elHispanic semblava una marioneta a la mercè de les castelleras que un minut més tard Patri ha fet el 6-1 fins i tot de no ser per la falta d'encert catalana la diferència podia haver sigut de dos nombres.

Victoria més que justa de les xiques d'Ivan Jiménez que han fet un gran partit i un gran treball ofensiu i en defensa, mentre les torrentines s'han vist com un equip descentrat, individualista i poc treballat sobretot els últims 15 minuts del partit, molt haurà de treballar Angel Zurilla tècnic valencià per a retornar a les seues jugadores el caràcter de la temporada passada i que àdhuc no se'ls ha vist en el que portem de temporada i que deixen en dubte el treball del tècnic valencià en les esferes de la directiva del club torrentino.

FITXA TÉCNICA

FS CASTELLDEFELS: Nayeli, Laia, Roció, Patri, Lidia (Leiza, Ayaka, Ruth Aurin, Celia, Clàudia Río, Carla, Alba) Entrenador: Iván Jiménez

GOLES: 2 Leiza, 2 Laia, Celia, Patri

CEF HISPANIC: Marga, Paula Serra, Neus, Palanca, Lotis (Aida, Isa, Iciar, Paula Muñoz, Romi, Nerea) Entrenador: Angel Zurilla

GOLS: Paula Serra

COLEGIATS:

ARBRITS: Sres. Gerardo Alvarez y J. Miguel Huerta. CRONO: Denis Moreno. Colegio catalán, sin problemas, groga para la local Claudia.